Interpretare vis in care esti rege-regina la un castel sau print-printesa

0
2777
Interpretare vis in care esti rege-regina la un castel sau print-printesa

Interpretarea viselor in care esti rege-regina la un castel sau print-printesa se refera in general situatii in care reusesti sa iti impui dominatia dintr-o pozitie de forta, de putere absoluta.

Daca visezi ca esti rege intr-un castel s-ar putea ca in realitate sa te trezesti in situatia de a tine totul sub control, se pare ca o sa simti nevoia de a-ti impune opinia asupra unui lucru.

Totodata visul ilustreaza faptul ca in scurt timp o sa fii admirat pentru ceea ce faci sau ceea ce esti, presupune decizii corecte si nepartinitoare, o sa reusesti sa impaci pe toata lumea in acelasi timp doar prin forta gandirii logice si a ideilor stralucite.

De asemenea, visul mai ilustreaza si faptul ca in curand o sa ai siguranta de care ai atata nevoie in viata, o sa iti atingi starea de echilibru interior.

Exista insa si sansa de a te indeparta de ceilalti, starea de singuratate care te paste se poate accentua daca continui sa te bazezi in exclusivitate pe tine si sa nu iei seama si la opiniile celorlalti.

Daca te visezi regina intr-un castel atunci este posibil ca in viata reala sa nu reusesti sa ajuti pe cineva anume, o persoana apropiata, este posibil sa nu poti dovedi compasiune si protectie fata de cineva mai slab(a) decat tine.

A visa asa ceva denota in primul rand nevoia de protectie materna, simbolizeaza principiul suprem al fecunditatii si al uniunii in jurul unui concept sau al unui ideal.

print

Visul in care te vezi regina intr-un castel poate sa sugereze astfel nevoia stringenta de a te reunifica cu altii in jurul unei idei frumoase sau in jurul unui plan deosebit ce ar face pur si simplu sa renasca in tine sentimentele frumoase si calde, ti-ar reda increderea si stabilitatea de care ai nevoie.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ochi

Daca in realitate te simti singura si abandonata visul prevesteste ca s-ar putea ca in scurt timp sa te izolezi si mai mult daca nu o sa incerci sa oferi celorlalti afectiunea si dragostea de care au nevoie.

Visul in care esti un print intr-un castel ilustreaza o anumita stare de detasare, un statut aparte din pozitia caruia iti vei permite sa faci lucruri pe care in mod normal nu le-ai putea face.

Visul arata faptul ca in curand s-ar putea sa reusesti intr-un domeniu in care putini reusesc, o sa te distantezi de formulele de viata atat de comune in care lumea se complace.

In cazul in care visezi ca esti o printesa intr-un castel arata faptul ca in realitate o sa ti se implineasca o dorinta veche, ceva se va intampla si o sa te simti extrem de fericita.
De cele mai multe ori visul ilustreaza atingerea unui potential sau incununarea de succes a unei actiuni foarte complicate.

Daca visezi ca esti printesa s-ar putea ca in viata reala, dupa ani de incercari nereusite, in sfarsit sa iti vezi visul implinit.

Este posibil ca o afacere sa aiba in sfarsit succes dar mult mai probabil visul are legatura cu un plan mai spiritual sau mai degraba mental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.