Interpretare vis in care mananci ceva si apoi prinde viata

0
268
Interpretare vis in care mananci ceva si apoi prinde viata

Interpretarea viselor in care mananci ceva si apoi prinde viata se refera in general la stari confuze, situatii in care esti indus(a) in eroare de anumiti factori.

Daca visezi ca mananci ceva carne apoi simti ca prinde viata in gura ta s-ar putea ca in viata reala sa ai de-a face in curand cu pacate vechi pe care le-ai uitat si care vor reveni in actualitate.

De exemplu, in cazul in care visezi ca mananci carne de porc si apoi prinde viata este posibil sa te intalnesti cu o persoana pe care ai vorbit-o de rau in trecut, o sa fie nevoie sa tratezi o situatie destul de delicata in care o sa recunosti anumite greseli sau vei continua pe mai departe sa iti asumi un comportament ce nu pare a fi de cea mai buna calitate.

Daca visezi ca mananci carne de vita si simti apoi cum prinde viata este posibil ca in scurt timp sa retraiesti o amintire din trecutul indepartat, poate chiar din copilarie, cand ai luat o hotarare gresita fata de cineva sau de ceva. In acest caz se poate intampla de exemplu sa te confrunti cu propriile tale decizii care acum, la distanta de ani de zile, isi arata efectele intarziate.

calamar

Visul in care mananci broaste si simti ca prind viata reprezinta stari de neliniste si griji in legatura cu afacerile tale. In acesta ipostaza se poate intampla ca in scurt timp sa iti dai seama ca o anumita investitie pe care ai facut-o in urma cu ceva timp sa fie gresita, o sa realizezi in curand de greseala pe care ai facut-o cand ti-ai pus banii si increderea intr-o persoana anume.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva te tortureaza

Se mai poate intampla sa ai o deceptie tot de natura materiala si care are legatura si cu un neam sau o cunostinta apropiata. Visul sugereaza faptul ca nu esti linistit(a) absolut deloc in privinta anumitor bunuri personale sau comune, cineva ar putea sa apara si sa reclame anumite proprietati sau drepturi in defavoarea ta sau a familiei tale.

Daca visezi ca mananci peste si simti cum prinde viata este foarte posibil ca in viata reala sa ai de-a face cu inamici pe care ii credeai de mult uitati, exista sansa sa reinvie un vechi conflict de familie sau profesional, sau la urma urmei chiar unul personal cu cineva neimportant.

Totusi, asemenea scena prefigureaza destul de clar sansele mari ca un dusman sa reapara in viata ta si sa iti creeze probleme mari.

Totodata se mai poate intampla ca fosti parteneri de afaceri sau anumite persoane cu care ai colaborat candva la vreun proiect sau la alt plan sa revina si sa te caute pentru niste neclaritati de la data respectiva.
Este posibil astfel sa regreti anumite atitudini sau masuri pe care le-ai luat in trecut si care au fost in detrimentul altor parteneri sau colegi de serviciu, sau colaboratori.

In cazul in care visezi ca mananci carne de pasare si simti cum prinde viata s-ar putea ca in realitate cineva sa iti strice cheful si veselia exact cand te astepti mai putin, se poate sa auzi vorbe care nu o sa iti fie pe plac, o sa te deranjeze profund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.