Interpretare vis in care pescuiesti si nu poti scoate pestele din apa

0
955
Interpretare vis in care pescuiesti si nu poti scoate pestele din apa

Interpretarea viselor in care pescuiesti si nu poti scoate pestele din apa face referire la unele greutati cu care te vei confrunta in curand si posibile urmari in urma unor nereusite personale.

A pescui in vis mai reprezinta si scoaterea la lumina a unor aspecte ascunse ale caracterului ta, ale vietii tale personale sau a unor evenimente si situatii tinute in umbra. In mod particular visul in care pescuiesti are multe interpretari, majoritatea referindu-se la castiguri materiale sau prieteni, mai simbolizeaza si dobandirea unei averi considerabile din familie.

In cazul in care prinzi un peste in carlig dar nu reusesti nicidecum sa il scoti din apa semnifica imposibilitatea obtinerii unui castig ori a unui avantaj. Daca pestele se zbate puternic si te dezechilibreaza atunci este un semn ca undeva, probabil la locul de munca sau altundeva, ai un mare dusman care iti pune piedici mereu. Daca pestele este normal ca si marime atunci inseamna vorbe urate pe seama ta spuse de acea persoana dusmanoasa.

In cazul in care pestele prins este mic arata ca in curand vei reusi sa eviti unele pierderi financiare. Visul in care prinzi un peste mare si nu poti sa il aduci pe uscat simbolizeaza ca te vei confrunta cu greutati in zilele urmatoare. Mai reprezinta si o situatie in care pur si simplu nu ai noroc la realizarea unui lucru, a unei activitati.

pescuiesti dar nu poti scoate pestele din apa

In acelasi timp acest vis mai simbolizeaza si insuccesul in unele relatii, s-ar putea sa nu poti aborda o persoana de sex opus pe care o placi foarte mult, sau la fel de bine poate sugera ideea ca in trecutul nu prea indepartat ai incercat in repetate randuri sa te imprietenesti cu o persoana pentru care aveai o simpatie aparte si nu ai reusit. Visul in aceasta ordine de idei reprezinta incercarile repetate fara succes.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pământul distrus de potop

Visul poate face referire la castiguri materiale ori la anumite persoane cu care ai avut de-a face sau vei avea in curand. Faptul ca nu poti scoate pestele din apa reprezinta oarecum esecul actiunilor tale.

Totusi, in unele cazuri visul acesta are si o latura pozitiva. De exemplu, daca visezi ca il apuci cu mana si iti scapa atunci inseamna ca vei scapa de o inselaciune din partea cuiva. Se mai poate intampla sa visezi ca ai prins un peste mare intr-o apa destul de tulbure si nu poti sa il scoti, acest lucru insemnand ca vei fi ferit in mod miraculos de contactarea unei boli.

Daca visezi ca pestele pe care nu il poti trage pe mal are o tenta verzuie atunci este un semn ca nu te vei insanatosi degraba in cazul in care te imbolnavesti. Daca pestele este rozaliu atunci poti sa te astepti la remarci rautacioase din partea unor persoane invidioase. Visul mai poate semnala si o persoana necredincioasa in preajma ta, s-ar putea sa ai o prietena (un prieten) care nu te prea onoreaza.

Visul acesta mai poate sugera si faptul ca inca nu esti destul de pregatit(a) pentru a evolua spiritual (sau uneori material) si mai trebuie sa ai rabdare o vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.