Interpretare vis in care apare Afrodita

0
344
Interpretare vis in care apare Afrodita

Interpretarea viselor in care apare afrodita sau o femeie foarte frumoasa pe care o asociezi cu zeita frumusetii Afrodita se poate face din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte avem visele femeilor, deci daca o femeie viseaza ca este Afrodita inseamna ca este sigura pe ea, pe secretele frumusetii ei si are o mare putere de seductie.

Insa din punct de vedere psihologic se mai spune ca daca iti apare Afrodita in vis, ca si femeie, e posibil chiar sa tanjesti dupa toate atuurile frumusetii si feminitatii, sa vrei in adancul sufletului sa ai acea putere de atractie fata de sexul opus. Se mai spune ca daca in vis te certi cu Afrodita inseamna ca vei avea probleme cu o femeie, care te va barfi sau iti va da motive de cearta.

Atunci cand un barbat viseaza o femeie foarte frumoasa pe care o asociaza cu Afrodita inseamna ca fie va avea o aventura fie in subconstientul sau este dornic de iubire, vrea sa cunoasca o persoana de sex feminin care sa ii ofere mula afectiune.

Citește și:  Interpretare vis in care apare echilibrist

Pe de alta parte insa, Afrodita este foarte cunoscuta ca fiind zeita frumusetii si a iubirii, echivalentul lui Venus. Legendele spun ca aceasta s-a nascut din spuma marii, ea fiind idealul de frumusete feminin, de iubire materna, reprezentand si rafinamentul, gusturile fine, eleganta, avand de altfel toate atuurile unei femei indraznete.

De altfel se mai poate spune ca Afrodita reprezinta si faptul ca ceva iesit din comun se va intampla in viata ta in curand, ceea ce poate sa tina in primul rand de nou, de afectiune, de miracol, cat si de interactiunea cu semenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.