Interpretare vis in care apare un canar

0
1392
Interpretare vis in care apare un canar

Interpretarea viselor in care apare un canar. Aceasta pasare este considerata a fi pasarea oamenilor singuri, motiv pentru care apare in visul oamenilor care se simt singuri sau au tensiuni mari in viata. Insa canarul in vis mai poate reprezenta si dragoste sincera, pentru o perioada lunga de timp, iar daca visati ca aveti dvs un canar inseamna ca prietenii va sunt sinceri, sunt buni, va ajuta la nevoie si va puteti baza pe ei.

Atunci cand visati un canar care canta inseamna ca nu trebuie sa va lasati prins in mrejele unor persoane care ar putea sa va atraga spre rau si ca puteti scapa de unele neplaceri numai daca sunteti cerebral.

Cand visati un canar galben acesta reprezinta libertate, bani, succes, iar daca vedeti un canar care sufera inseamna ca veti avea o operatie foarte grea, ori poate prevesti si moarte. Daca visati un canar vorbind inseamna ca veti avea parte de o veste buna, veti cunoaste placerile vietii intr-o maniera frumoasa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un elefant

canar

Se mai spune ca un canar in vis reprezinta si zile senine, bune dar si un prieten de nadejde pe care il aveti langa dvs., un canar cantand in vis mai inseamna si ca veti trece cu greu peste neplaceri insa aceasta este o interpretare mai putin comuna.

Canarul galben din vis reprezinta si multe libertate de exprimare, de trai linistit, viata buna, lipsa de constrangeri, insa daca visezi un canar care sufera inseamna ca te vei imbolnavi, vei cadea prada unei boli care e posibil sa necesite o operatie, insemnand poate chiar si moarte. Daca visezi un canar care vorbeste inseamna ca vei afla unele noutati care te incanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.