Interpretare vis in care joci la pariuri si castigi de fiecare data

0
1325
Interpretare vis in care joci la pariuri si castigi de fiecare data

Interpretarea viselor in care joci la pariuri si castigi de fiecare data are legatura cu anumite pierderi si stari precare ale imaginii tale. Mai inseamna si riscuri de a-ti pierde locul de munca sau pozitia sociala. Semnifica prieteni falsi, dusmani ascunsi si vorbe inselatoare din partea unora.

Daca visezi ca joci la pariuri inseamna ca in viata reala ai dificultati reale in a te angaja la treburi serioase, poate sa semnifice faptul ca ai lipsuri mari profesionale sau deficiente de comunicare insa, per ansamblu, ilustreaza ca nu te poti implica cu adevarat in ceva serios.

Faptul ca tot timpul visezi castig este un semn de neimplinire pe plan material sau profesional, se poate ca in viata reala sa te simti pacalit de colegi sau de partenerii de afaceri, este poasibil sa ai o stare de nemultumire pronuntata vis a vis de activitatea pe care o ai.

Faptul ca in vis joci la pariuri mai denota si un sentiment de neincredere in ceea ce faci. Poate sa fie vorba de locul de munca, de o intreprindere particulara sau de orice alta activitate care nu are rezultatele dorite de tine. Esti nemultumit(a) de felul in care esti perceput(a) de restul cunostintelor sau de colaboratori. Uneori acest vis mai sugereaza si ideea ca nu ai incredere in promisiunile celorlalti sau nu crezi ca o anumita persoana iti vrea binele.

pariezi

Totodata acest vis mai atrage atentia si la angajari in actiuni viitoare care nu vor avea rezultate bune pentru tine. S-ar putea ca cineva sa iti propuna in scurt timp sa investesti intr-o noua afacere sau sa iei parte la un anumi program cu posibile castiguri. In acest caz este de asteptat sa fii tras pe sfoara si sa suferi pierderi importante.

Citește și:  Interpretare vis in care apare duminica

Visul in care pariezi si castigi mereu indiferent de situatie prevesteste ca in viata reala s-ar putea sa nimeresti total neasteptat intr-un anturaj care te va devia pe o cale nepotrivita, departe de asteptarile tale.

Este foarte posibil ca in viata reala deja sa fii angrenat intr-un astfel de cerc de cunostinte sau prieteni care te trag dupa ei intr-un loc sau te pun intr-o postura negativa care in final iti va forma o imagine si un statut negativ. Daca nu te afli in postura asta atunci este posibil ca in curand sa cunosti pe cineva care sa te introduca intr-un anturaj prost si nefolositor.

Daca visezi ca incasezi si bani de pe urma castigurilor la pariuri atunci este un semn clar ca in realitate vei avea pierderi financiare de pe urma unor investitii foarte proaste si neinspirate in care ai fost ademenit de cineva, sau anumite persoane te-au conditionat la o munca de pe urma careia ai avut sau vei avea doar pagube.

Visul prevesteste lipsa inspiratiei si a viziunii de ansamblu in orice activitate esti implicat. Denota lipsa de curaj si eschivare de la asumarea raspunderii in urma propriilor actiuni. De asemenea, visul in care castigi la pariuri mai poate reprezenta si riscuri total nefondate pe care ti le asumi intr-o activitate de pe urma careia speri sa castigi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.