Interpretare vis despre un solar sau un aparat de bronzat

0
34

Dacă în vis faci plajă la solar, înseamnă că vei avea parte de noi privilegii, vei lăsa în urmă toate necazurile, supărările și eșecurile. Când visezi un aparat de bronzat nu înseamnă neapărat ceva rău, de regulă visul are legătură cu anumite evenimente recente la care te-ai gândit în ultimul timp. Un aparat de bronzat în vis indică o schimbare de planuri sau pierdere de bani pentru a obține beneficii pentru sănătate.

Un aparat de bronzat în vis simbolizează vanitatea și narcisismul, capacitatea ta de a risca, de a avea curaj să mergi mai departe fără frică.

Un solar de bronzat în vis arată abilitatea ta de a-ți crea viața așa cum îți dorești, de a atrage situații pline de noroc și succes, talentul de a citi oamenii, de a nu te lăsa amăgit de aparențe.

Alte interpretări ale viselor cu solar:

  • Dacă te visezi la solar, este semn că vei avea un nou pretendent, sau beneficii în viață.
  • Când visezi că te bronzezi la solar, este semn că ai primit un mesaj din interiorul subconștientului, despre anumite aspecte problematice ale personalității tale.
  • Un vis în care faci plajă la solar sau te bronzezi într-un loc pustiu, semnifică fapul că nu trebuie să te aștepți la nimic bun în perioada următoare; dacă vei accepta ajutorul unei persoane este posibil ca aceasta să nu fie sinceră cu tine și să te dezamăgească.
  • Dacă visezi un solar sau un aparat pentru bronzat, este semn că ai o atitudine optimistă și tendința de a învăța din experiențele trecutului. Visul simbolizează înțelepciunea, compasiunea.
  • Un solar în vis prezice un conflict major în viața reală, pentru că ești un om direct, care nu știe să-și ascundă adevăratele sentimente.
  • Un solar în vis arată setea de a afla multe lucruri noi și informații, tendința de izolare de oameni, viziunea pesimistă asupra lumii din jur, dorința de a lupta pentru libertate.
Citește și:  Interpretare vis in care mananci pere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.