Interpretare vis în care vezi că bei lichior

0
123

Această băutură în vis arată lipsa de chibzuință și echilibru, sau poate arăta faptul că succesul tău este de scurtă durată. Dacă visezi că ai băut prea mult lichior în vis, este semn că vei regreta dacă în viața reală vei bea prea mult.

Lichior la o petrecere în vis, semnifică că vei cunoaște un pretendent care vorbește foarte frumos. Un vis despre lichior poate prezice bucurie sau distracție, dar de scurtă durată. În general un vis în care apare băutură – rachiu, bere, șampanie, whiskey sau altceva – semnifică oportunități pierdute în viață, fără a avea vreo vină.

Lichiorul în vis are următoarele interpretări:

  • Dacă este un lichior cu miros plăcut, semnifică că vei avea parte de un eveniment plăcut.
  • Dacă este un lichior de proastă calitate, arată că experiența pe care o vei avea este regretabilă.
  • Lichior dulce și aromat în vis prezice că ai ratat anumite șanse bune și este păcat.
  • Lichiorul în vis prezice și bani câștigați în mod necinstit, care vor aduce destule consecințe nefaste.
  • Dacă visezi cum torni lichior în pahare, este semn că vei primi anumite informații care te vor dezamăgi, care au legătură cu succesul partenerilor tăi de afaceri.
  • Visul în care cumperi lichior, arată că ai speranțe mari care însă nu se vor împlini niciodată.
  • Consumul de lichior în vis simbolizează o fericire de scurtă durată.
  • Visul în care primești o sticlă de lichior cadou, arată că vei avea o întâlnire cu un bărbat care îți va da sfaturi foarte utile.
  • Dacă visezi că bei lichior dulce cu înghițituri mici, înseamnă că în curând vei face față oportunităților pierdute, pierderilor datorate unor împrejurări nefericite din vina ta, sau atitudinii tale nepăsătoare.
Citește și:  Interpretare vis in care apare rastignit

Dacă lichiorul este foarte aromat și savurat într-un cerc restrâns de prieteni, înseamnă că în curând vei afla despre o mulțime de bârfe, despre discuții care au avut loc în timpul absenței tale, din partea unor persoane la care nu te așteptai.

Visul în care bei lichior la o petrecere, arată că în viitorul apropiat vei vizita probabil o persoană care din nefericire este bolnavă.

Dacă în vis apare o sticlă plină de lichior pe podea, este semn că trebuie să fii prudent pentru a evita un pericol grav. Dacă în vis ai vărsat lichior pe podea, este posibil ca în realitate să riști să faci ceva neadecvat, care te va pune într-o situație incomodă. Dacă în vis vezi o altă persoană care a vărsat lichior pe podea, înseamnă că în scurt timp una din rudele tale va face ceva greșit care te va afecta și pe tine în sensul că te va pune într-o situație penibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.