Interpretare vis in care traversezi o trecatoare prin munti

0
735
Interpretare vis in care traversezi o trecatoare prin munti

Interpretarea viselor in care traversezi o trecatoare prin munti face referire un castig de cauza in conditii dificile, simbolizeaza faptul ca in pofida tuturor greutatilor vei reusi sa rezolvi o problema sau vei castiga ceva.

Daca visezi ca esti in munti si traversezi o trecatoare este un semn ca in viata reala ai ganduri mari, ai sperante de imbogatire sau de succes in viata publica, nadajduiesti in onoare si glorie.

Totodata, in aceasta ipostaza visul te anunta ca drumul tau nu va fi unul usor ci dimpotriva, vei intampina greutati cu duiumul, vei trece prin situatii aproape imposibile si te vei confrunta cu persoane extrem de puternice.

A visa ca traversezi o trecatoare la mare inaltime este un semn ca in viata reala vei trece prin situatii primejdioase care iti vor pune la incercare toate capacitatile tale, semnifica confruntari de idei si concepte puternice, fundamentale si in acelasi timp, in cazul in care reusesti in vis sa traversezi pana la capat simbolizeaza o victorie de care o sa te bucuri in curand.

Visul este general, simbolizeaza in termeni largi o perioada dificila pe care o sa o traversezi sau un proces dificil in urma caruia o sa iti impui vointa si ideile.

Din alta perspectiva visul arata ca in realitate nu o sa ataci direct anumite obiective ci o sa gasesti o cale sau o metoda ingenioasa prin care o sa eviti obstacolele majore care iti apar in cale.

trecatoare prin munti

Daca visezi ca traversezi o trecatoare prin munti inzapeziti este un semn ca in viata reala o sa incerci sa iti strangi avere cu ajutorul unor metode indirecte, s-ar putea sa te folosesti de cunostinte sus-puse, exista sansa de a gasi o metoda ocolitoare care sa te duca la tinta sau e posibil sa iti creezi niste parghii legale cu ajutorul carora o sa eviti cu abilitate anumite obstacole legislative.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o grota

De asemenea, visul te anunta ca o sa ai succes in cazul in care traversezi fara probleme trecatoarea.

In alt scenariu, se poate ca in vis sa vezi munti impaduriti si atunci reflecta faptul ca in realitate ai probleme de vointa, nu crezi cu adevarat in ceea ce faci sau ceea ce crezi, tocmai de aceea o sa incerci sa iti atingi obiectivele intr-un mod mai parsiv, evitand confruntarile reale cu persoane puternice sau imprejurarile care ar putea sa te puna intr-o lumina negativa.

In acest caz visul ilustreaza faptul ca in realitate nu esti destul de pregatit(a) pentru niste proiecte prea impunatoare, dar totusi ezista sansa ca norocul sa fie de partea ta si, printr-un concurs ciudat de imprejurari, sa reusesti sa atingi nivelul la care doresti sa ajungi.

Daca visezi ca trecatoarea este foarte ingusta si abia poti sa treci prin ea inseamna ca in realitate te vei intalni cu situatii extrem de delicate si riscante, rabdarea si tenacitatea iti vor fi puse serios la incercare, afacerile vor traversa o perioada de mare stramtorare si relatiile cu ceilalti vor fi incordate.

In acelasi timp semnifica si o perioada de cumpana sentimentala in cazul in care relatia cu partenerul(a) de viata stagneaza de mai mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.