Interpretare vis in care apare un garaj

0
34
Un garaj Sursa: mocianiagentie.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un garaj. Atunci cand visezi ca stai intr-un garaj inseamna ca esti o persoana stabila insa simbolurile acestui tip de acoperamant sunt mult mai mari. Garajul in general este reprezentantul tuturor atuurilor umane, vizeaza toate planurile vietii, in special pe cel intelectual, spiritual, psihic, mental, ceea ce inseamna ca ai foarte multe calitati bune, frumoase, insa le tii ascunse, ai foarte multe atuuri, talente, aptitudini inascute insa le tii deoparte pentru a te folosi de ele la momentul oportun.

Un garaj Sursa: mocianiagentie.blogspot.com
Un garaj
Sursa: mocianiagentie.blogspot.com

Atunci cand visezi ca intri intr-un garaj inseamna ca simti necesitatea sa nu risipesti nimic din tine, vrei sa te pastrezi pentru momente marete, nu iti consumi energia pentru lucruri minuscule, insa daca iesi dintr-un garaj inseamna ca vrei sa utilizezi la maxim toate calitatile de care beneficiezi, sa iti folosesti potentialul pana la epuizare pentru a obtine ceea ce vrei.

Atunci cand visezi ca stai intr-un garaj si gandesti inseamna ca esti un om perseverent care tot timpul isi ingrijeste psihiul si acumuleaza informatii insa la un moment stagneaza, nu este in stare sa mearga mai departe, nu are curaj sa arate lumii ce poate. Motiv pentru care va ramane de multe ori in umbra si plin de frustrari. Daca visezi un garaj cu multe masini in el inseamna ca o persoana mai batrana decat tine iti ofera sprijinul de care ai nevoie intr-o problema, reusesti sa treci peste o piedica mare, insa daca masinile sunt vechi si necesita reparatie inseamna ca vei reusi sa finalizezi un proiect ori ca culegi roadele unei afaceri mai vechi sau pur si simplu sa faci o noua colaborare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here