Interpretare vis in care iti pierzi un cercel sau nu iti gasesti cerceii

0
23080
Interpretare vis in care iti pierzi un cercel sau nu iti gasesti cerceii

Interpretarea viselor in care  iti pierzi un cercel sau nu iti gasesti cerceii se refera in multe cazuri la neascultarea de cineva ori ca te afli pe o pista gresita.

Daca visezi ca iti ierzi un cercel atunci se poate ca in viata reala cineva sa te dezorienteze intentionat, o sa te deruteze vorbele cuiva, spusele unei persoane pot sa te induca in eroare daca nu esti foarte atenta.

Daca in vis constati ca ti-ai pierdut un cercel simbolizeaza neatentia fata de niste invataminte, o sa iti pierzi concentrarea intr-o imprejurare, nu o sa profiti de vorbele cuiva, nu o sa iei aminte.

Cercei aparuti in vis sunt un simbol de vesti bune, vesti imbucuratoare, cunostinte care iti vor produce o bucurie in curand, daca esti casatorita cerceii ar putea sa fie un semn ca este nevoie sa asculti ce iti spune sotul, este prea delasatoare si nu bagi in seama ce ti se recomanda, iar daca iti pierzi un cercel poate sa sugereze faptul ca o sa faci ceva din proprie initiativa fara sa te consulti cu sotul sau cu partenerul de viata.

Visul in care nu iti gasesti cerceii denota o asteptare in zadar dupa niste vesti pe care trebuie sa le primesti de la cineva, nu mai apare persoana care trebuie a iti transmita o informatie, o sa iti pierzi rabdarea, nu mai ai timp sa asculti ceea ce vrea sa iti spuna o persoana, nu esti deschisa unor noi idei sau noi planuri.

cercei

Alteori asemenea vis anunta rezolvarea unor probleme in casnicie, problemele personale se vor linisti, nu vei putea sa tragi invataminte pozitive dintr-o situatie, ratezi o sansa de a merge la o intalnire, o sa ai o suparare, nu o sa poti afla un secret pe care ti-l doresti cu ardoare.

Citește și:  Interpretare vis in care treci peste o punte care leaga doi munti

Daca visezi ca ai niste cercei pretiosi pe care nu ii gasesti atunci cineva nu o sa-ti acorde grija pe care o nutresti, dezamagire, nu o sa ai parte asa repede de o munca pe care o vrei, alteori visul este un semn ca o sa fii ferita de vorbele urate ale celorlalti.

Visul in care nu iti gasesti cerceii prevesteste imposibilitatea de a sustine o relatie amoroasa, te iei dupa vorbele altora, trebuie sa fii precauta si foarte rezervata in ceea ce faci, atentie la serviciu, nu poti sa te simti in largul tau udeva sau in preajma cuiva, o pierdere de senzualitate, o sa iti pierzi legatura cu propriul sine ori nu o sa-ti poti accesa nivelul mental.

Visul in care nu iti mai gasesti cerceii poate sa fie un semn de ignorare, nu o sa mai initiezi un proiect interesant pentru care te-ai mobilizat, pierderea unui pont intr-o afacere, nu o sa te mai simti asa atragatoare, nu mai vrei sa auzi apostrofarile cuiva, o sa iti pierzi sensibilitatea fata de cineva, te deranjeaza ceea ce spune o prietena de-a ta si nu mai vrei sa auzi, o sa faci tot posibilul sa o eviti sau, in alte imprejurari, s-ar putea sa nu mai ai ocazia de a asista la o intrunire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.