Interpretare vis in care esti un leu, pantera, urs sau alt animal salbatic

0
1713
Interpretare vis in care esti un leu, pantera, urs sau alt animal salbatic

Interpretarea viselor in care esti un leu, pantera, urs sau alt animal salbatic releva situatii si atitudini din partea ta in care vei avea calitati, defecte sau trasaturi de comportament similare cu ale animalelor mai sus amintite.

Daca visezi ca esti un leu inseamna ca in viata reala o sa se iveasca ocazia de a te impune foarte agresiv intr-o disputa, se poate ca in curand sa izbucneasca o cearta intr-un anturaj si sa fi nevoit(a) sa actionezi prompt.

Daca visezi asa ceva mai denota si maiestuozitate, poate reflecta un caracter nobil si puternic, inseamna ca o sa fie nevoie sa tratezi niste situatii dificile in care o sa te impui.

In acelasi timp visul mai arata si nevoia de a avea protectie din partea cuiva foarte puternic, s-ar putea ca in viata reala sa traversezi o perioada destul de dificila si cineva o sa iti sara in ajutor.

La fel de bine se poate ca in realitate sa primesti suportul unei persoane foarte puternice care o sa apara cand te astepti mai putin.

De asemenea, un asemenea vis te aseaza intr-o postura foarte importanta, s-ar putea ca in realitate sa ajungi la un moment dat in fata mai multor personaje care iti vor acorda maximum de respect si supunere. Daca esti o persoana de incredere in curand o sa se iveasca ocazia ca toata lumea sa te respecte si sa te aprecieze la adevarata ta valoare.

pantera

Daca visezi ca esti o pantera inseamna ca in mare masura posezi sau ai nevoie cam de aceleasi caracteristici ca si la leu. Sunt posibile mici diferente, de exemplu nu beneficiezi de atata respect insa esti o persoana temuta.

Citește și:  Interpretare vis in care te casatoresti cu o chinezoaica sau cu un chinez

In cazul in care nu esti apreciat(a) indeajuns, visul in care esti o pantera sugereaza faptul ca s-ar putea sa se iveasca ocazia in care sa iti demonstrezi agilitatea si intelepciunea. Visul presupune multa rabdare din partea ta, exista sansa ca in curand sa primesti laudele sau beneficiile unei activitati la care lucrezi de foarte mult timp. Rabdarea ta in sfarsit va da roade, iti vei demonstra in fata tuturor calitatile si perspicacitatea.

In cazul in care te visezi urs denota foarte multa putere, o putere pe care o ai sau pe care ti-ai dori sa o ai in realitate.

Visul in care esti urs reflecta pe de alta parte si un metabolism aparte, esti o persoana care se misca destul de greoi, nu iti place sa actionezi instinctiv, ai rabdare exagerata dar in momentul cand te apuci sa faci un lucru il vei face cu prisosinta.

Daca visezi ca esti urs intr-o padure semnifica faptul ca dusmanii se tem de tine si nu au curajul sa iti faca rau. In acelasi timp scena aceasta poate sugera faptul ca simti cum iti sufla inamicii in ceafa si vrei sa gasesti o metoda foarte eficienta de a-i tine la distanta.

A te visa urs este un semn ca esti o persoana taciturna si cu greu cineva te va scoate din aceasta stare. In alta ordine de idei visul mai semnifica si faptul ca s-ar putea sa ai nevoie de odihna prelungita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.