Interpretare vis in care vezi morminte sau gropi deschise in cimitir

2
18564
Interpretare vis in care vezi morminte sau gropi deschise in cimitir

Interpretarea visului in care vezi morminte sau gropi deschise in cimitir duce cu gandul mai degraba la necazuri, pareri sumbre si sentimente de tristete. Totusi, ca si semnificatie generala, cimitirul sugereaza mai degraba reinnoirea unui lucru sau a unei persoane.

Atunci cand in vis treci printr-un cimitir e un semn de schimbare, de inlocuire a vechiului cu noul. In acelasi timp mai simbolizeaza si o schimbare din temelii. Mormintele sunt semne de boli si necazuri, mai ales atunci cand stai sa te uiti la ele in cimitir. Intr-un astfel de vis este important sa iti aduci aminte cat mai multe amanunte in legatura cu mormintele, fie ele deschise sau nu, pot sa apare nume de persoane pe ele sau poze, pot sa fie cu flori sau neingrijite sau pot sa fie goale.

Fiecare din aceste aspecte sugereaza o etapa intermediara in procesul lung de schimbare pe care il traversezi tu personal. Daca vei vedea in vis vreun mormant deschis si gol inseamna sperante desarte in legatura cu ceea ce ti-ai propus ori in legatura cu o anumita latura a vietii.

Daca in vis vei vedea morminte frumos ingrijite e un semn de reusite insa va fi nevoie si de aportul tau insemnat in acest sens, nu vor veni peste tine bucuriile doar stand de pomana. Daca vezi un nume scris pe un mormant atunci se poate ca sa primesti o veste de la cineva aflat in departare.

mormant deschis

Morminte neingrijite si fara flori simbolizeaza griji zilnice, stari de amaraciune, vesti proaste si chiar boala. Din alta perspectiva mormintele aparute in vis mai pot semnifica si regrete ingropate, sentimente avute o data fata de cineva pe care acum le ingropi in uitare, renuntare la o parte a vietii tale prin incercarea de a o da uitarii. De regula, in astfel de scenariu sunt implicate si alte persoane cu care ai avut de-a face in trecut si a caror experienta neplacuta vrei sa o uiti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ascutit

Poate sa fie si amintirea unei iubite de exemplu, asta in cazul in care iti apar niste trandafiri pe mormant. In aceasta ordine de idei mormintele deschise si goale reprezinta sperantele neimplinite, fie ca sunt materiale sau afective, iar mormintele inchise reprezinta  in general experiente trecute, mai mult sau mai putin placute, avute pe cont propriu sau impreuna cu alte persoane.

Intreg peisajul insa e un simbol al trecerii, al schimbarii, al unei tranzitii de la un stadiu mental sau biologic la alt stadiu, de regula unul innoit, curat sau bazat pe alte repere morale sau materiale. Desi sentimentul este trist de cele mai multe ori in vis asta nu inseamna ca are legatura cu moartea propriu zisa, nu trebuie inteles ca un deces ci mai degraba ca o schimbare in bine. De cele mai multe ori nu ne plac schimbarile, suntem chiar refractari la asemenea fenomene.

Tocmai privind din aceasta perspectiva poti intelege de unde apare sentimentul de tristete, este doar parerea de rau dupa de un mod de a trai, de un lucru sau fata de niste persoane langa care ai trait. Si este normal sa fie asa, orice schimbare aduce dupa sine si nostalgii.

2 COMENTARII

  1. Asa deci… mi se intimpla sa am un vis care se repeta si nu reusesc sa inteleg ce inseamna.
    visez ca merg la cimitir sa gasesc mormintul fetei mele desi ea este in viata.sint imbracata cu haine inchise la culoare si foarte jerpelite murdare si sint desculta.cimitirul este foarte mare..mai multe ciimpii este noapte dar eu reusesc sa vad foarte bine.ca intr-un film alb negru copacii crucile totul in jur e negru..si simt o mare o foarte mare greutate si suparare in mine jale si pling a disperare.intr-un timp ajung intr-o partea cimitirului unde sint copii(aicieun loc in culori,real) si se joaca fetite imbracate in roz si baietei in albastru..nu sint prea mici in jur de 4 5 anisori.pe o banca este si o femeie care se uita la copii…ca o protectoare,vorbeste cu alte femei dar eu nu le vad s le spune acestora ca de cind vin la mormint s-a schimbat mormintuleu ascult si plec mai departe (devine din nou totul inchis),la un moment dat este o carare in jos intentia mea este de a merge pe acel drum dar ma regasesc ca merg pe un alt drum in sus un mic deal.merg ce merg ajung la un mormint (si asta este real) este o fetita ce seamana cu a mea dar nu este ea,este moarta dar eu o vad ca si cum ar fi vie,este un un loc putin mai mult luminat decit restul.este un loc ca un stilp si fetita e ghemuita cu genunchi la gura…. ma vede si imi zimbeste,la rindul meu ii zimbesc si eu dupa care imi vad de drum in supararea si jalea mea dupa care intr-un final ajung la mormintul cautat stiam ca este acela, deasupra mormintului e negru totul ofilit nu am flori dar simt ca prezenta mea face ca mormintul sa fie ingrijit si nu uitat ca si cum prezenta mea ar fi unicul singurul lucru bun pe acel in timp ce sint in fata mormintului aud o voce si-mi spune ca ea este al 13 stilp aleasa….dar de ce este fetita amea printre cele alese nu inteleg….. ce jelesc mai mult inr-un final plec,ma uit mereu inapoi inspre mormint e sigura ca ma intorc mereu si mereu ca sa o gasec…greutatea si supararea nu-mi dispare niciodata si asa ma trezesc si o simt la fiecare pas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.