Interpretare vis in care apare detentie

0
263
Interpretare vis in care apare detentie

Interpretarea viselor in care apare detentie se face in functie de persoana care iti apare ca este in detentie. Daca visezi ca tu esti in detentie inseamna ca vei avea parte de foarte multe probleme, de constrangeri, oprelisti.

Se spune ca atunci cand visezi ca cineva te tine in detentie inseamna ca va trebui sa te supui multor reguli, sa ai grija cu cine te invarti, cu cine faci afaceri, deoarece e posibil sa fii tinut sub papuc, trebuie sa ai grija cui ii incredintezi bgetul tau pentru ca e posibl sa fii tradat sau dus de nas.

Totusi daca visezi ca stai in detentie si te simti vinovat inseamna si ca va trebui sa platesti pentru o greseala capitala, pentru ceva ce ai facut in trecut, insa aici e posibil sa fie necesara chiar si o pedeapsa aeland la justitie.

detentie

Tot in acest context mai putem vorbi si despre faptul ca vei fi tras la raspundere din punct de vedere juridic pentru ceva ce ai facut chiar daca ai incercat sa iti repari greseala.

Citește și:  Interpretare vis în care apare umilință

Atunci cand visezi ca tu trimiti pe cineva in detentie inseamna ca te vei certa cu cineva si vei incerca sa te razbuni foarte tare pe acea persoana, ori pur si simplu vrei sa pedepsesti pe cineva pentru faptul ca iti merge rau.

Daca visezi ca iti trimiti copilul in detentie inseamna ca te vei cali mai mult, vei invata dintr-o experienta negativa, vei suferi insa intr-un final vei ramane cu o invatatura care iti va servi toata viata drept exemplu.

Daca visezi ca stai in detentie singur si nimeni nu te viziteaza inseamna ca la locul de munca esti ocolit de majoritatea colegilor pentru ca nu iti place sa dai altora dreptate, esti prea orgolios si mult prea incapatanat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.