Interpretare vis in care orasul si locuinta ta este bombardata si cad bombe din cer

0
3001
Interpretare vis in care orasul si locuinta ta este bombardata si cad bombe din cer

Interpretarea viselor in care orasul si locuinta ta este bombardata si cad bombe din cer se refera la modificari de substanta in viata ta, schimbari de serviciu sau de domiciliu ce pot avea loc in curand si in urma unor evenimente mai deosebite.

Daca visezi ca in orasul tau cad bombe atunci exista posibilitatea de a avea loc o schimbare in modul in care iti castigi existenta de zi cu zi, visul prevesteste relatii schimbatoare si schimbari alternative de pozitie. Visul intr-o astfel de ipostaza anunta mari schimbari in viata ta profesionala sau sociala, arata ca si cum ti-ai schimba anturajul de lucru sau cercul de cunostinte si prieteni, reflecta instabilitate temporara insa nu neaparat intr-un sens negativ ci mai degraba o oportunitate de a te reaseza in noi pozitii sau rapoarte cu alte persoane.

Daca visezi ca orasul este bobardat si cad bombe din cer este un semn ca ceva nu faci cum trebuie, s-ar putea sa te afli intr-o relatie sociala necorespunzatoare pentru felul tau de a fi, ceva sau cineva te opreste sa evoluezi asa cum ti-ai dori.

oras bombardat

Daca visezi ca locuinta ta este bombardata semnifica faptul ca in curand linistea o sa-ti fie tulburata de schimbari neasteptate, o sa trebuiasca sa te muti sau perechea ta doreste sa iti schimbe felul de a privi casnicia.

Visul in care locuinta iti este devastata de niste bombe care cad din cer simbolizeaza de cele mai multe ori niste schimbari dramatice care iti vor afecta casnicia si stilul tau de viata, in alte interpretari se presupune ca asemenea vis arata faptul ca nu ai luat deciziile corecte in anumite privinte si o sa suporti niste consecinte.

Citește și:  Interpretare vis in care deschizi o multime de usi fara sa ajungi unde doresti

In realitate s-ar putea foarte bine ca in urma unor fapte sau actiuni din trecut sa simti in scurt timp povara unor erori sau reechilibrarea unor situatii la a caror dezechilibru ai contribuit si tu.

Daca in viata reala o sa te certi cu niste neamuri atunci visul este un semn ca toata cearta are la baza niste hotarari si comportamente de-ale tale care au dus la aceasta situatie, deci tu esti cel(cea) vinovat(a).

La fel se poate presupune si in cazul unei tensiuni din familie ce e pe cale sa erupa la suprafata, nu mai incerca sa cauti motive la altcineva ci mai bine incearca sa iti dai seama ca tu esti cauza principala.

orasul Koln dupa bombardamente

Daca eventual in viata reala o sa ai o schimbare totala in activitatea ta sau la locul de munca atunci visul reflecta faptul ca in realitate tu ai contribuit la starea de lucruri pe care o sa o vezi in scurt timp.

Daca visezi ca apartamentul sau blocul in care esti este bombardat de bombe ce cad din cer atunci exista sansa ca relatiile tale sa ia o intorsatura la care nu te astepti, o sa primesti niste critici din partea celor din jurul tau si o sa te faca sa iti schimbi radical niste opinii.

De asemenea, s-ar putea ca in scurta vreme sa apara schimbari si in legatura cu planurile tale de viitor, o sa elimini pe loc niste obiective si o sa introduci in programul tau altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.