Interpretare vis in care apare cuvantul „a vedea”

0
634
Interpretare vis in care apare cuvantul a vedea

Interpretarea viselor in care apare cuvantul „a vedea”. Atunci cand in vis vezi ceva neclar inseamna ca trebuie sa incerci sa rezolvi o situatie inainte ca ea sa se inrautateasca si mai tare. Atunci cand visezi ca vezi un cocos inseamna ca vei primi o veste buna iar daca visezi ca vezi o cruce inseamna ca trebuie sa fii mai atent la intentiile celor din jur si chiar si la faptele tale.

Daca visezi ca vezi un elefant inseamna ca vei avea parte de insanatosire, de o viata lunga si prospera, si atunci cand visezi ca vezi excremente inseamna ca vei avea parte de un beneficiu la care nici nu te asteptai.

Atunci cand visezi ca te uiti la un car cu fan inseamna ca vei fi atacat de hoti iar daca visezi ca te uiti la o furnica inseamna ca vei depune un efort mare insa vei avea multe foloase.

Daca visezi ca il vezi pe Dumnezeu inseamna ca vei avea parte de multa fericire iar atunci cand visezi ca te uiti la un munte inalt inseamna multa glorie. Atunci cand visezi un orb inseamna ca vei avea parte de bucurii si un cioban in vis inseamna o veste buna cu multe bucurii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cocos

a vedea

Daca visezi un cocos care canta inseamna ca vei afla o stire favorabila iar atunci cand visezi un crap, peste, inseamna sanatate si o viata lunga plina de fericire, fara necazuri.

Cand visezi un cersetor inseamna ca ai parte de ostilitate de la cei din jur insa aceasta nu te afecteaza in mod direct. In cazul in care visezi un contrabandist inseamna ca vei lua o serie de decizii prea grabite si un marinar in vis poate reprezenta mult noroc la locul de munca.

Atunci cand visezi un pompier inseamna ca ai reusit sau vei reusi sa castigi o batalie decisiva, dupa ce ai depus un foarte mare efort iar daca visezi un sfant la care te uiti inseamna ca vei avea parte de o impacare pe care de mult timp o vrei, cu o persoana draga. Atunci cand visezi ca te uiti la un sutien inseamna ca ai idei ciudate dar pline de originalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.