Interpretare vis in care apare o gaita

0
319
Interpretare vis in care apare o gaita

Interpretarea viselor in care apare o gaita. Atunci cand visezi ca ai o gaita inseamna ca esti un om mult prea mandru, iti place sa vorbesti numai despre tine, trancanesti mult si prost, esti orgolios, prin de aroganta si din acest motiv vei avea numai de pierdut. In plus e posibil sa ai prea multa incredere in faptele tale, in abilitatile pe care poate nu le posezi, sunt doar in capul tau, mai ales pentru ca tinzi sa te crezi un om prea important si bun la toate sau prea bun la toate.

Trebuie sa fii cu bagare de seama deoarece in momentul in care vei vei fi pus la incercare nu avea decat de pierdut, pentru ca nu vei fi in stare sa duci nimic la bun final. Invata de la viata si fii mai modest

Pe de alta parte atunci cand visezi ca esti o gaita sau ca iti apare o gaita din senin in fata inseamna ca ai uitat ceva foarte important, poate de la locul de munca, insa de o importanta extrema, ceva ce poate sa duca la un scandal sau in orice caz la o dezbatere de proportii, tocmai pentru ca ai dat gres dntr-un lucru marunt, insa esential.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ciocanitoare

Daca visezi o gaita care sta in cuibul sau inseamna ca vei avea cateva vizite de la cunostinte sau de la neamuri a caror prezenta te va bucura si vei fi foarte entuziast.

Traditia romaneasca este de parere ca atunci cand visezi o gaita inseamna ca te vei certa foarte mult cu cei din jur, te vei departa de cei dragi, primesti stiri care te ingrijoreaza. In cazul in care visezi o gaita care croncaneste sau iti bate la usa cu ciocul inseamna vei avea parte de cateva surprize placute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.