Interpretare vis in care apare cerul

0
8556
Interpretare vis in care apare cerul

Interpretarea viselor in care apare cerul. Atunci cand visezi cerul, acesta fiind vazut ca si un lacas mitologic al zeilor, el reprezinta in realitate gandurile marete pe care omul le are, gandurile pline de idei creative, starea extrem de buna.

Atunci cand cerul visat este albastru inseamna ca norocul va fi de partea dumneavoastra iar daca in vis va apare un cer acoperit de nori inseamna ca veti avea parte de o depresie deoarece succesul nu este de partea dumneavoastra.

Pe de alta parte talmacitorii de vise din vremurile antice erau de parere ca atunci cand visam un cer senin cu stele, inseamna in realitate ca vom avea parte de bani si de mari castiguri ori ca un cer innnorat si de o culoare grij inchis inseamna ca veti incheia o aventura amoroasa foarte incitanta.

In traditia romaneasca cerul inseamna fericire, schimbare buna in viata, daca are stele inseamna bucurii, insa si insomnii, cand visati un cer cu foc inseamna ca veti avea parte de multe suparari, tulburari, iar un cer plin de nori este deasemenea simbolul intristarii, al insomniilor.

cer

Cerul limpede poate sa simbolizeze onoruri mari, zile pline de liniste, de calm, insa pe de alta parte se spune ca daca cerul este linistit in vis acesta reprezinta infidelitate conjugala. Cerul luminat de luna din vis inseamna ca averea dumneavoastra se va mari simtitor iar cerul de noapte reprezinta o serie de proiecte si de pregatiri ce vor aparea in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un balon

Un cer noros reprezinta lipsuri, plictiseala ce va trece, insa trebuie consultate si restul simbolurilor ce apar in vis, pentru a putea intelege mai bine. Se mai spune ca un cer rosu in vis poate prevesti nelinisti mari, tulburari, dezastre, ca si atunci cand acesta este plin de nori de furtuna, iar cerul senin de seara reprezinta prietenie statornica, liniste in suflet.

Daca visam un cer cu stele mai inseamna si ca ar trebui sa avem grija sa nu ne mai surmenam si sa ne odihnim mai bine. Cerul tulbure inseamna ca avem parte de griji familiale iar cerul de zi reprezinta faptul ca ni se va realiza o dorinta. Cand visam un cer in flacari mai inseamna si ca trebuie sa incercam sa rezolvam o serie de probleme ca sa capatam liniste sufleteasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.