Interpretare vis in care apare „a vinde”

0
4503
Interpretare vis in care apare „a vinde”

Interpretarea viselor in care apare „a vinde”. Atunci cand visezi aur inseamna hotie, vei fi furat sau vei fi tentat sa furi. Daca visezi ca vinzi carne la tejghea inseamna ca prestigiul iti va fi stricat, onoarea patata, vei avea parte de mult dispret iar daca visezi ca vinzi catifea inseamna ca esti in realitate lipsit de sperante si foarte lenes.

Daca visezi ca vinzi coral inseamna ca esti o persoana slaba si trebuie sa inveti sa fii mai puternic iar atunci cand visezi ca vinzi o locuinta inseamna ca vei avea parte de pierderi financiare sau sentimentale.

Atunci cand visezi ca vinzi o doctorie, un medicament inseamna ca veti avea parte de un castig banesc. Daca visezi ca vinzi un evantai inseamna ca vei avea mare putere de munca si daca visezi ca vinzi grefe inseamna ca vei avea probleme in familie.

Daca visezi ca vinzi jocuri in magazin inseamna ca te pacalesti singur crezand ca cineva te iubeste.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un navod

vanzari legume

Daca visezi ca vinzi droguri inseamna ca vei fi prins in afaceri ilicite iar medicamentele inseamna ca vei avea parte de castiguri financiare.

Daca visezi ca vinzi o motocicleta inseamna ca iti vei recupera niste bani iar atunci cand visezi ca vinzi orz inseamna ca vei avea parte de niste intalniri mai agitate. Atunci cand visezi ca vinzi paine inseamna ca te vei implica intr-o mare organizatie.

Daca visezi ca vinzi ceva pe credit inseamna ca esti nesigur si lipsit de incredere in fortele proprii. Daca visezi ca vinzi o piatra pretioasa inseamna ca vei suferi in realitate o pierdere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.