Interpretare vis in care apare o caprioara

0
8966
Interpretare vis in care apare o caprioara

Interpretarea viselor in care apare o caprioara. Atunci cand visezi o caprioara inseamna ca vei avea noroc in dragoste si ca primesti o veste buna. Caprioara mai simbolizeaza si trezirea dorintelor din sufletul nostru, avand in vedere ca acest animal iese numai seara ca sa se adape, ea reprezentand si faptul ca trebuie sa lasam la o parte emotiile pe care le simtim pentru cei din jur si sfiala, incercand sa ne deschidem inima.

De multe ori caprioara aduce vesti bune, noroc, insa adesea norocul poate fi si amagitor, el fiind foarte trecator. In acelasi timp un caprior in vis simbolizeaza si faptul ca nu trebuie sa facem decizii pripite. Daca in vis apare ca mergeti la vanatoare de caprioare si nu tinti nici una inseamna ca in realitate trebuie sa va feriti de afirmatii nechibzuite, trebuie sa fiti precaut.

Totodata atunci cand visati o caprioara inseamna ca noroc in casatorie, in dragoste, bucurii pe toate planurile iar daca aceasta alearga inseamna ca primiti o veste bune si veti avea un succes mare. Daca visati ca primiti sau ca aveti o caprioara inseamna ca veti avea parte de multimiri, de succes si acelasi lucru se aplica si daca o vedeti cu puiul ei, fie sugand, fie stand laga ea, in vis, ori daca vedeti mai multe la un loc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o radasca

caprioara

Atunci cand visati ca mancati o caprioara inseamna ca veti avea parte de oaspeti de seama si daca omorati o caprioara in vis inseamna ca intarziati ori ca amanati o serie de evenimente.

Daca visati o caprioara jucandu-se inseamna ca veti avea parte de o casatorie norocoasa in viitorul apropiat. Daca visati ca vanati o caprioara inseamna ca aveti intrigi sau descoperiti o serie de intrigi din partea unei persoane iubite. Atunci cand visati o caprioara vanata sau ca o vanati inseamna ca sunteti in realitate un prizonier al mintii si trebuie sa va descatusati ratiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.