Interpretare vis in care te ratacesti in ceata si auzi voci

0
452
Interpretare vis in care te ratacesti in ceata si auzi voci

Interpretarea visului in care te ratacesti in ceata si auzi voci reprezinta o stare de confuzie totala in care te afli, este un semn de lipsa de orientare mai ales pentru persoanele care au suferit de curand o mare dezamagire, o despartiere sau un esec foarte dureros pe un plan financiar.

A visa ceata simbolizeaza si lipsa unei perspective, lipsa de orizont intr-o actiune sau afacere, sau nehotarare intr-o relatie. De cate ori apare ceata in vis simbolizeaza o incertitudine, un teren alunecos pe care umbli in prezent, este nevoie poate de mai multa atentie.

Daca iti apare in vis o ceata foarte deasa ca nu poti vedea la doi pasi inseamna un necaz mai semnificativ, ceva care o sa te afecteze sau care chiar acum te influenteaza si are un efect puternic de destabilizare.

Daca auzi voci e un semn dupa care ar trebui sa te iei, sa te orientezi. De regula auzirea unei voci in conditii de ceata in vis reprezinta un reper care sa te scoata din confuzie, o mana de ajutor in cazul in care esti adanc bagat in probleme si necazuri si nu stii ce sa faci. Ar fi bine sa recunosti a cui voce este deoarece s-ar putea sa iti dai seama cam de la cine ar putea veni salvarea.

te pierzi in ceata si auzi voci

Daca vocea iti este necunoscuta atunci este posibil sa iti faci o noua prietenie in niste imprejurari mai ciudate. Daca vocea iti suna familiar atunci este un semn ca famlia iti este aproape in orice situatie si te poti baza pe ea. Daca ceata este slaba si auzi o voce atunci vei fi ajutat in incercarile tale de a iesi dintr-o situatie dificila.

Citește și:  Interpretare vis in care te vezi copil mic

In cazul in care auzi mai multe voci necunoscute si te simti derutat exista sansa sa intri intr-un bucluc mare din care sa nu stii cum sa iesi. Confuzia este aici amplificata si mai mult de vocile auzite care in loc sa te ghideze spre lumina parca te deruteaza si mai mult.

In cazul in care visezi ca ceata se ridica incet incet atunci e un semn care sugereaza indepartarea pericolelor, depasirea unei situatii de criza, iesirea dintr-un parteneriat nefolositor, aflarea unor secrete in legatura cu cineva ori pur si simplu regasirea sinelui.

In multe alte cazuri se spune ca daca iti apare ceata in vis si auzi in acelasi timp si voci in jurul tau simbolizeaza o incercare a subconstientului de a te avertiza in legatura cu ceva important. In aceasta situatie este posibil sa te afli intr-o postura destul de ambigua in societate, la locul de munca ori intr-un cadru mai restrans.

Inseamna ca nu iti gasesti locul acolo unde esti acuma, simti ca traiesti degeaba ori ai impresia ca toate se intampla fara tine. Acest vis mai poate aparea si la persoane care tocmai au fost parasite ori, din cauza conditiilor de stres continuu in care muncesc sau traiesc, sufera in permanenta din cauza sentimentului de nesiguranta. In astfel de cazuri este recomandat sa iti faci prieteni noi si sa incerci sa iesi cat mai mult din casa, sa fii in compania altora, de preferat sa te afli in compania persoanelor vesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.