Interpretare vis in care esti hot si vrei sa furi dintr-un muzeu

1
379
Interpretare vis in care esti hot si vrei sa furi dintr-un muzeu

Interpretarea viselor in care esti hot si vrei sa furi dintr-un muzeu are legatura mai cu seama cu perioade trecute din viata ta la care vrei sa te reconectezi intr-o oarecare masura ori poate reprezenta in acelasi timp si posibilitatea de a te intalni in viitor cu personaje sau situatii similare din trecut.

Visul in care te plimbi printr-un muzeu simbolizeaza retrairea unor momente placute, s-ar putea sa te reintalnesti cu vechi prieteni pe care nu i-ai mai vazut de foarte mult timp, poate sa iti vina ideea de a merge sa revezi niste locuri in care ai copilarit si in legatura cu care ai amintiri foarte placute.

Poate, de asemenea, sa semnifice si pareri de rau fata de niste relatii pierdute in urma cu ceva timp, personaje dupa care iti pare rau sau sentimente pe care ti-ar place sa le reinvii.

Muzeul, privit ca si un magazin e amintiri ori un depozit de memorii, simbolizeaza si subconstientul tau la care apelezi pentru a-ti aduce aminte cine esti cu adevarat. Muzeul reprezinta oricum un imens depozit de informatii si cunostinte stocate intr-o anumita ordine pentru a putea fi mai usor accesate la nevoie. Tocmai de aceea a visa ca vrei sa furi ceva dintr-un muzeu pare mai degraba a prevesti o intamplare fericita sau o reintalnire care iti va umple inima de bucurie.

hot care vrea sa sparga un muzeu

Are o semnificatie destul de importanta si locul in care te opresti in cladirea muzeului sau obiectul pe care te gandesti sa il furi deoarece arata in modul cel mai simplu care va fi natura reintalnirii sau a situatiei prin care o sa treci din nou. Daca vrei sa iei ceva carti atunci s-ar putea sa ti se dezvaluie niste secrete care au legatura cu trecutul tau sau vei afla niste taine despre anumite persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care te chinui sa supravietuiesti undeva in natura, gen jungla

In cazul in care visezi ca vrei sa iei o statueta de aur, atunci exista posibilitatea sa te revezi cu un vechi prieten bun sau sa recastigi o imagine pierduta in fata celorlalti. Mai poti visa ca ai e gand sa furi un tablou si in cazul acesta s-ar putea sa ai din nou ocazia sa treci printr-o situatie ciudata prin care ai mai trecut in urma cu multi ani. Aceasta scena mai poate fi asimilata si cu sentimentul de deja vu, de exemplu exista posibilitatea ca in curand sa traiesti sentimentul asta.

In cazul in care treci printr-o perioada mai saracacioasa, tabloul mai reprezinta si o posibilitate de a-ti reface o situatie materiala buna, asemanatoare cu cea pe care e posibil sa o fi avut in trecut. Daca visezi ca vrei sa iei cu tine un obiect de sticla atunci se poate sa fii inca afectat de amprenta pe care au lasat-o asupra ta niste emotii sau sentimente puternice.

In cazul in care te opresti sa privesti niste animale impaiate s-ar putea sa te reintalnesti cu niste falsi prieteni sau dusmani ascunsi. Ferestrele multe la muzeu pot sa iti sugereze situatii delicate si promisiuni desarte de care iti vei aduce aminte, iar usile mari prin care treci simbolizeaza succesiunea unor posibile evenimente.

1 COMENTARIU

  1. Exact in muzeu m-am visat nu stiu de ce dar am furat un inel d aur nu stiu exact, da cred ca era cu piatra. La iesirea din muzeu au pornit alarmele m-am speriat tare si am aruncat in fata muzeului inelul si am fugit realizand speriat ce fac.. M-am trezit instant dupa ce ma cuprins frica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.