Interpretare vis in care apare un carnaval

0
808
Interpretare vis in care apare un carnaval

Interpretarea viselor in care apare un carnaval. Atunci cand visezi un carnaval inseamna ca vei avea parte de petitori in casa poate pentru unul dintre copii tai, urmeaza o casatorie in viata ta iar daca asisti in vis la un carnaval inseamna ca vei avea parte de melancolie, de dezordine, de suferinta.

Atunci cand visezi ca mergi la un carnaval mai inseamna si ca esti o persoana duplicitara, ori mai poate insemna si neliniste, nemultumiri mari, trebuie sa incercati sa depasiti un obstacol.

Pe de alta parte, carnavalul din vis este desigur asociat si cu ideea de petrecere, de sarbatoare, fiind in realitate un fapt din care vei avea profit. Carnavalul insa mai poate insemna si faptul ca persoana care viseaza are multe frustrari, se refuleaza continuu.

carnaval

Se spune totusi ca daca visezi ca participi la un carnaval inseamna ca vei avea parte de momente placute cu cei dragi, te vei distra foarte bine si te vei bucura dar poate insemna si faptul ca in viata ta este un mare dezastru, esti melancolic si nu stii pe ce drum sa o apuci, poate esti prins intr-o relatie care trebuie sa ia final si nu vrei sa te obisnuiesti cu ideea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un vanat

Din punct de vedere psihologic visul in care apare un carnaval inseamna ca lasi prea mult frustrarile sa te doboare, esti intr-o continua regresie, incepi sa devii un om foarte fals, iar asta iti va cauza multe deceptii.

In cazul in care visezi ca se intampla lucruri ciudate la un carnaval inseamna ca iti lipseste armonia in viata, nu ai pace sufleteasca, relatiile nu merg nici acasa, cu familia, nici cu prietenii, te implici in activitati care nu prezinta nici o siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.