Interpretare vis in care apare un om mort

0
4152
Interpretare vis in care apare un om mort

Interpretarea viselor in care apare un mort se face in functie de relatia pe care o aveti cu persoana respectiva. Aici putem vorbi si despre finalizarea unui proiect, terminarea unei etape din viata, in nici un caz despre moartea sigura a unei persoane cunocute.

Se spune de regula in popor ca atunci cand visezi ca o ruda iti moare sau o persoana cunoscuta inseamna ca ii va muri moartea, deci va avea parte de o viata lunga, prospera si plina de sanatate.

Moartea insa asa cum am precizat la inceput reprezinta si inceputul unei perioade noi, desigur pornind de la incheierea uneia vechi.

Moartea din vis reprezinta si renuntarea la unele obiceiuri vechi, la unele vicii, dar atunci cand visezi ca duci un mort la groapa inseamna ca ascunzi ceva, iti lasi in urma trecutul,tii multe secrete.

Daca visezi ca tii in brate un mort inseamna ca esti constient de faptele tale gresite din trecut, insa vrei sa faci orice ca sa le indrepti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un pergament

Daca visezi ca tu esti cel mort, e posibil ca in viata ta sa intervina o foarte mare schimbare in ceea ce inseamna atitudine fata de prieteni, de familie si stil de existenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.