Interpretare vis in care apare o ciocarlie

0
416
Interpretare vis in care apare o ciocarlie

Interpretarea viselor in care apare o ciocarlie. Atunci cand visezi o ciocarlie care canta fericita in zbor inseamna ca aceasta va prevesti o avansare destul de rapida la locul de munca ori in viata sociala ori chiar o dispozitie de moment foarte buna.

Trebuie sa consultati si simbolul cuvantului „pasare”. Ciocarlia din vis,in general, prevesteste bunastare, noroc, avere, ea fiind simbolul inaltarii.

Cand o auzi cantand in vis se mai spune si ca vei avea noroc in dragoste, vei avansa, vei avea parte de noutati placute, chiar si atunci cand in vis iti apare cantand intr-un copac inflorit, ea reprezentand si induiosare. Daca visezi ca mananci o ciocarlie inseamna ca te vei instala foarte repede la locul de munca.

O ciocarlie venind spre tine in vis reprezinta propuneri afectuoase ce le vei primi in viitorul apropiat. In schimb daca o femeie viseaza o ciocarlie care merge inspre ea cantand si nu este casatorita inseamna ca va avea un sot bogat si iubitor iar copii sai vor fi talentati la muzica.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un flaut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.