Interpretare vis in care esti pe o planeta straina si te uiti la Pamant

1
2000
Interpretare vis in care esti pe o planeta straina si te uiti la Pamant

Interpretarea viselor in care esti pe o planeta straina si te uiti la Pamant este putin neobisnuita deoarece acest gen de vis apare foarte rar si denota un caracter bizar, atipic. Totusi, se pare ca cine viseaza asa ceva are o minte si un spirit diferit de ceilalti, are un fel aparte de a privi lumea.

Mai inseamna si faptul ca vei gandi diferit in situatii identice, mai poate insemna si o capacitate de intelegere total diferita si anormala. Anormala nu in sensul de nepotrivita sau negativa ci doar total neobisnuita pentru situatiile comune.

Daca visezi ca esti pe o alta planeta si privesti Pamantul este un semn de detasare totala de anumite aspecte ale vietii, o extragere din viata cotidiana sau o respingere a problemelor comune cu care te confrunti. Poate simboliza in acelasi timp si capacitati mari de a privi lucrurile per ansamblu, de a lua decizii importante in situatii limita sau de a trata probleme si situatii importante cu o seninatate aparte, cu o luciditate demna de invidiat.

Daca visezi asa ceva inseamna ca esti o persoana de mare perspectiva insa inainte de toate cineva trebuie sa te descopere si sa te sustina. Felul tau diferit de a prospecta fatetele ascunse ale realitatii te impinge in acelasi timp sa gasesti si solutii complexe si neverosimile pentru oamenii obisnuiti.

vezi pamantul de pe alta planeta

Daca planeta pe care te afli in vis iti produce un sentiment placut, te simti familiar si ai liniste sufleteasca atunci inseamna ca ti-ai gasit alinarea in lucruri supraomenesti, ai descoperit noi modalitati de a te exprima si de a comunica la un nivel extrasenzorial. Poate sa insemne ca in viata reala o sa reusesti cumva, aproape miraculos, sa rezolvi o situatie aproape imposibila care implica nu doar persoana ta ci chiar o comunitate.

Citește și:  Interpretare vis in care mananci castane

Daca vezi Pamantul de aproape inseamna ca o sa incerci sa reconstruiesti ceva din trecut, poate o sa ai o tentativa de a reface o veche prietenie sau poate vei incerca sa renovezi o casa parinteasca foarte veche.

Daca in vis iti apare Pamantul ca fiind foarte indepartat atunci este posibil sa te desparti de cineva foarte drag sau sa iti calci pe inima si sa renunti de buna voie la un lucru extrem de pretios pentru tine. Daca in vis iti apare Pamantul ca avand o nuanta mai rosiatica atunci e un semn de mari schimbari de natura emotionala, poate sa insemne un soc in viata ta sau o trezire brusca la realitate descoperind ca cineva te minte cu desavarsire.

Se mai poate intampla sa visezi ca te afli pe o planeta straina si in acelasi timp ai un sentiment de frica, de panica si esti foarte tulburat(a) si doar privind Pamantul sa iti aduca o stare de liniste interioara. In aceasta situatie se poate ca in viata reala sa fii nevoit sa te desparti de familie, de o persoana foarte draga sau de un lucru pretios tie. Inseamna ca nu iti vor face bine calatoriile si e posibil sa le anulezi din considerente emotionale foarte puternice.

1 COMENTARIU

  1. Eu, m-am visat asezata a somn pe un inel al planetei Saturn. Si, mi se vedea marimea, eram aproape de 3 ori mai mica ca inelul acela pe care eram asezata. Eram imbracata cu o fusta de firma din dantela neagra fina discret argintata deosebit de reusita si in care ma simt foarte bine. Imi era bine, aveam o stare interioara de confort si eram in grandoarea-mi energetica,iar emotional eram usor detasata de lume, imi apartineam strict mie, cumva fara sa ma mai consum/dedic pt altii. Nici nu priveam Pamantul, doar ca aveam mixata identitatea cu a unei colege, eram in “amestec” cu energiile ei, cel putin pe ea am identificat-o, ce o fi fost sub energiile ei, n-am stat sa vad caci m-am trezit. Insa parca aceea era un acoperamant al energiilor altora…O sa vedem…Dar dc dormeam?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.