Interpretare vis in care apar masini de lux

0
2780
Interpretare vis in care apar masini de lux

Interpretarea viselor in care iti apar masini de lux se poate porni de la dorintele tale, telurile pe care le ai in viata.

De regula acest vis nu ne spune decat ca vrei sa traiesti o viata luxoasa, plina de fast, iti place bogatia si fandoseala, insa nu le vei avea niciodata, deoarece avere nu se poate face din nimic.

Daca visezi in schimb ca te plimbi cu o masina de lux inseamna ca vei avea parte de o promovare la locul de munca insa aceasta va fi o mare incercare pentru tine.

Daca visezi ca ai accident cu o masina de lux inseamna ca vei avea parte de o mare pierdere, de o lovitura grea de la viata. Asa cum am zis la inceput masina de lux reprezinta si aspiratiile tale in viata, iar acestea pot fi interpretate si in functie de culori.

Daca visezi o maisna de lux rosie inseamna multa munca, multa pasiune in ceea ce faci sirezultate pe masura.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o promovare

Daca visezi o masina de lux galbena inseamna apatie, plictis, ceea ce te va duce in cele din urma la pierzanie, la saracie. Puteti consulta si simbolul fiecarui culori in parte pentru o asociere cat mai buna.

Trebuie totusi mentionat ca masinile de lux din vis mai aduc de regula si multe necazuri, deoarece ai multe pe cap, sarcinile la locul de munca fiind tot mai mari si mai ample.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.