Interpretare vis in care nu poti retrage bani de la bancomat

0
1599
Interpretare vis in care nu poti retrage bani de la bancomat

Interpretarea viselor in care nu poti retrage bani de la bancomat reflecta lipsa energiilor pentru a pune in practica activitati felurite, inseamna imposibilitatea de a accesa anumite solutii sau parghii cu scopul de a atinge un obiectiv sau de a pune in practica o idee.

Daca visezi ca nu poti scoate ceva bani din bancomat mai semnifica si planuri mai vechi care nu beneficiaza de finantare, in cazul in care ai investit intr-o afacere este posibil sa nu mai poti continua.

De asemenea, visul mai arata si planul emotional care te va anima in perioada urmatoare, este posibil sa suferi o deceptie sentimentala sau sa realzezi ca o mai veche relatie se duce de rapa.

Daca ai o relatie care merge bine si nu exista motive de ingrijorare atunci visul poate sa fie un semn de pasivitate si racire treptata, daca relatia ta este deja nefericita atunci visul poate semnaliza aparitia unei rupturi in curand.

In general vorbind visul in care vrei sa scoti bani de la bancomat arata o nevoie mai urgenta de un sprijin din partea cuiva, s-ar putea sa ceri ajutorul unui coleg sau partener pentru a te sustine in realizarea unui obiectiv.

nu poti retrage bani de la bancomat

Daca la locul de munca esti deja implicat intr-o activitate ce presupune eforturi mari visul este un semn ca trebuie sa iei o pauza, sa te odihnesti deoarece esti deja secatuit(a) de energie. De asemenea, mai poate sa insemne si faptul ca nu primesti suport din partea colegilor sau a sefilor.

Pe de alta parte, nu este exclusa nici posibilitatea ca sa fi deja antrenat intr-un proiect si sa nu primesti aprecierile celorlalti pentru a accede un nivel mai inalt al carierei. Daca te gasesti intr-o astfel de postura atunci te poti astepta la invidii din partea anturajului sau a colegilor de serviciu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un zlot

Daca visezi ca nu poti scoate bani de la bancomat s-ar putea ca in realitate sa ai temeri in legatura cu siguranta ta materiala. Daca ai o situatie stabila la serviciu si in familie visul poate sugera ideea ca ai de gand sa ramai la stadiul actual fara sa mai faci investitii aiurea. Denota prudenta in actiunile financiare si multumirea cu putinul pe care il posezi in momentul actual.

Daca in realitate ai o situatie modesta atunci visul prevesteste inrautatirea situatiei financiare. In cazul in care esti o persoana instarita visul de acest gen poate simboliza o cadere brusca a activitatii financiare, inseamna ca o afacere ti s-a spulberat din diverse motive, sau banii pe care i-ai pregatit pentru a investi intr-o noua afacere s-au dus pe apa sambetei.

In acelasi timp, visul mai poate simboliza si lipsa unei baze tehnice pentru a sustine o activitate, s-ar putea ca in viata reala sa doresti sa practici intr-un anumit domeniu si sa nu mai poti obtine instrumentele necesare pentru a-ti exercita profesia. In cazul in care ai de gand sa construiesti ceva sau sa pui bazele unei activitati profesionale atunci visul te anunta ca nu vei mai primi ajutorul necesar din partea cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.