Interpretare vis in care apare o bata

0
396
O bata Sursa: vasile-antipa.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o bata. Atunci cand visezi ca lovesti cu o bata inseamna ca toti cunoscutii te respecta si te admira. Bata din vis mai poate avea si o conotatie sexuala, avand in vedere ca poate sa simbolizeze falusul, deci organul sexual masculin iar atunci cand este visata de un barbat inseamna ca acesta are dorinte sexuale foarte puternice si daca este visata de o femeie inseamna ca aceasta are o problema in relatiile cu barbatii, poate ca face prea mult abuz in viata sexuala.

O bata Sursa: vasile-antipa.blogspot.com
O bata
Sursa: vasile-antipa.blogspot.com

Bata din vis mai reprezinta desigur si faptul ca sunteti o persoana foarte violenta, apelati de multe ori la cearta si galceava in loc sa rezolvati lucrurile intr-o maniera diplomata si armonioasa. Atunci cand visezi ca bati pe cineva cu bata inseamna ca fie cineva se va razbuna pe tine, fie tu te vei razbuna pentru un rau ce ti s-a facut, ori se poate sa fie un avertisment asupra faptului ca vei fi pedepsit pentru o fapta urata pe care ai comis-o.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un horn

Daca visezi o bata la usa inseamna ca esti o fire timida, ti-e teama sa reactionezi, ori chiar sa actionezi in unele situatii, preferi sa stai intr-o stare de asteptare, sa se rezolve totul de la sine, ori te aperi continuu fara sa stii de ce sau de cine anume. In acelasi timp bata de la usa mai poate simboliza si faptul ca studiezi foarte bine circumstantele inainte de a lua o decizie buna, inainte de a face un pas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.