Interpretare viselor in care apare doi, cifra 2

0
2199
Interpretare viselor in care apare doi, cifra 2

Interpretarea viselor in care apare doi, cifra 2. Cifra doi reprezinta de fapt o unire, un parteneriat, de pilda inconstientul si constientul, femininul si masculinul, numarul fiind asociat si cu ideea de echilibru, de parteneriat, de casatorie, diversitate, receptivitate. De regula numarul doi reprezinta ideea de dualitate, deci femeia si barbatul, iadul si raiul, lumina si intunericul, mama si tata, yin si yang.

Totodata in filozofia indiana cifra doi este un numar arid, avand in vedere ca zeul Hindus este vazut ca fiind doi in unu, deci o uniune de sex feminin si masculin.

Insa visul in care apare cifra doi poate sa simbolizeze si nevoia de a avea pe cineva alaturi, ori faptul ca in realitate suntem persoane care cautam sa intram mereu in dispute, vrem sa comunicam cu cei din jur, vrem sa avem parte de polemici continue, de discutii cretive, totul pentru a ajunge la o idee comuna la un echilibru perfect, mizand pe dualitate, pe constrate.

cifra doi

Numarul doi poate sa fie insa interpretat atat idn punct de vedere pozitiv cat si din punct de vedere negativ, astfel ca el este pe o parte geneza, samburele din care se creeaza fructul, metaforic vorbind, avand in vedere ceea ce am precizat anterior, deci punctul de plecare al ideilor geniale catre evolutia umanitatii insa poate sa fie si un dezastru, avand in vedere ca dintrun conflict se poate ajunge chiar si la moarte, deci la distrugere, la involutie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare X, litera

Persoanele care viseaza cifra doi sunt de regula persoane duale, firi care simti nevoia de echilibrare prin unirea cu o alta persoana, sunt persoane care adora spiritul competitiei, vor sa fie mereu in compania cuiva, sa porneasca colaborari prolifice.

Se poate vorbi insa si de faptul ca avand aceasta dualitate launtrica sunt si firi contradictorii, care se contrazic atat pe sine cat si pe cei din jur, se afla mereu intr-o disputa cu toata lumea.

Insa cifra doi mai poate sugera si faptul ca persoana care viseaza, vrea sa atinga perfectiunea, prin colaborare, prin alinierea in rand cu cineva, este capabil de compromisuri marete, de sacrificii chiar, totul fiind in spiritul umanitar pentru bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.