Interpretare vis in care vezi o femeie nascand gemeni

0
2525
Interpretare vis in care vezi o femeie nascand gemeni

Interpretarea visului in care vezi o femeie nascand gemeni are conotatii generale bune, reprezinta noroc, bogatie si iubire. In mod particular, pentru cine are acest vis, reprezinta un noroc dublu de natura materiala sau/si spirituala. Mai inseamna si reluarea unei activitati identice, faptul ca vei face de doua ori un lucru din anumite motive.

Daca se intampla sa visezi ca se nasc doi siamenzi reprezinta faptul ca esti pe muchie de cutit intr-o situatie delicata si nu sti ce anume sa alegi din doua oportunitati, poti fi tentat sa alegi natura materiala sau natura spirituala, mai inseamna si cumpana decizionala. A visa ca se nasc gemeni mai inseamna si increderea in afacerile tale, in linistea caminului sau a relatiei. Cateodata mai poate simboliza o posibila noua afacere, ori o noua relatie cu cineva anume, ceva ce se va naste din senin fara sa fi programat nimic dinainte.

In cazul in care visezi ca mor la nastere inseamna ca ti-ai facut iluzii desarte in legatura cu niste proiecte importante. Daca visezi ca se nasc morti deja e un semn ca ai fost pacalit intr-o treaba legata de bani, o treaba in care tu ti-ai pus mari sperante si eforturi. Se mai poate intampla sa visezi ca se nasc gemeni negrii, asta inseamna ca s-au schimbat coordonatele afacerii tale, s-ar putea sa nu mai faci ceea ce ai planificat ci cu totul altceva.

gemeni

Daca este sa ne luam dupa unele traditii arhaice, babele ar spune ca acest vis, in care vezi nascandu-se gemeni, simbolizeaza ceva foarte rau, mai exact paguba, parasire, moarte, deci nu este nimic bun in aceasta scena. Intr-adevar exista o traditie populara mai speciala care priveste lucrurile putin diferit, si anume asociaza astfel de vise cu farmecele si vrajile.

Citește și:  Interpretare vis in care cauti prin gunoi

Daca iti apare absolut din senin in vis asa ceva, o femeie nascand doi gemeni, atunci se poate ca cineva sa iti fi legat cununia si sporul in casa. Daca visezi asa ceva sa stii ca o parte femeiasca te uraste in mod desavarsit pana la moarte si e decisa sa iti dea toata viata peste cap pentru a se razbuna pe tine.

Cel mai probabil este ori o fosta prietena pe care ai parasito, ori mama ei, sau poate fi vorba si de o terta persoana feminina care din invidie pur si simplu s-a decis sa apeleze la astfel de practici pentru a te desparti de iubita(tul) ta(tau). O astfel de practica se rasfrange in subconstientul tau din planul astral si este redata sub forma acestui vis cateodata.

Daca ar fi fost un singur fat ar fi insemnat ca ti s-a legat doar cununia, daca apar doi gemeni inseamna ca esti legat si la bani, iar in cazul in care apare un fat negru sau vanat la culoare e un semn ca se atenteaza la sanatatea ta. In alta ordine de idei, visul cu gemeni nou-nascuti preconizeaza o perioada lipsita de griji si momente tensionate, e un semn clar pentru alti interpreti ca te asteapta o perioada abundenta si fara nici un pic de ghinion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.