Interpretare vis in care semnezi un contract sau o intelegere cu cineva

0
4864
Interpretare vis in care semnezi un contract sau o intelegere cu cineva

Interpretarea viselor in care semnezi un contract sau o intelegere cu cineva reflecta angajamente de-ale tale la niste activitati foarte stricte sau dorinta de a aduce o situatie la un nivel rezonabil.

In situatia in care visezi ca semnezi un contract este un semn ca in viata reala o sa iti restrictionezi un comportament fata de cineva, o sa iei anumite masuri cu scopul de a simplifica o activitate sau o sa te rezumi la strictul necesar in cazul in care ai o afacere care nu iti prea merge.

Faptul ca in vis iti pui semnatura pe o intelegere stricta sau pe un contract reflecta faptul ca in realitate o sa renunti la niste lucruri, s-ar putea sa ajungi la un consens cu cineva din familie.

Daca in viata reala ai tratative la locul de munca exista sansa sa ti se distribuie o sarcina mai complexa sau sa cazi la intelegere cu colegii in privinta unui lucru.

Visul in care cazi la intelegere cu cineva si semnezi un contract poate semnifica si depasirea unor obstacole, se poate spune ca in realitate o sa depasesti o stare confuza, o stare de neliniste vis a vis de situatia ta materiala.

Daca in realitate traversezi o perioada tulbure in care nu iti prea iese nimic concret atunci vor urma zile mai bune, s-ar putea ca in scurt timp sa te decizi asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru tine si familia ta, o sa renunti la aspectele nefolositoare si care iti mananca tot timpul.

semnatura pentru casa

Daca visezi ca semnezi un contract si in acelasi timp observi o persoana cunoscuta langa tine s-ar putea ca in realitate sa aiba o mare legatura cu acea persoana, se poate ca persoana respectiva sa iti impute anumite chestii, o sa ai divergente dar in final o sa ajungeti la o concluzie valabila.

Citește și:  Interpretare vis in care intra mascatii peste tine

In acelasi mod se poate explica si in cazul aparitiei unui parinte sau alt membru al familiei, a unui coleg de munca sau a unei persoane cu care ai o relatie sentimentala.

Daca visezi ca semnezi o intelegere de mana cu o persoana draga atunci s-ar putea ca in realitate sa te certi cu persoana respectiva sau sa aveti o discutie mai aprinsa care in cele din urma va conduce la niste concluzii destul de bune.

In cazul in care semnezi o intelegere scrisa de mana cu un parinte inseamna ca in viata reala nu prea exista o comunicare reala in familia ta, parintii tai se zbat sa te inteleaga si nu este exclus sa va asezati la masa sa discutati unele subiecte incomode.

De asemenea, daca visezi ca semnezi un contract cu seful tau inseamna ca in curand o sa te mustre in legatura cu niste sarcini pe care nu ti le-ai indeplinit cum trebuie, se poate ca in urma acelei discutii sa primesti si unele penalizari insa se pare ca in final o sa ajungeti la ganduri mai bune si o sa iti continui activitatea in alte conditii. Aceasta scena presupune faptul ca o sa ti se dea alte sarcini cu niste caracteristici mult mai stricte si mai clare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.