Interpretare vis în care apare concurs

0
125
concurs de bob

Orice concurs într-un vis poate prezice diverse evenimente care se vor întâmpla unui om, în realitate. Pentru a obține o interpretare mai bună a visului, este important să-ți amintești cât mai multe detalii din vis, tipul de eveniment sportiv, locul unde se realizează concursul sau competiția.

Interpretări ale viselor despre o competiție:

 • Cursele de mașini în vis sunt asociate cu starea de agresivitate a unei persoane față de tine. Visul prezice că în curând vei afla cine este această persoană și vei vedea atitudinea ei față de tine; între voi va izbucni o luptă și o competiție aprigă provocată de ea.
 • A alerga în vis este semn că vei participa la un eveniment distractiv.
 • Visul în care câștigi o competiție de biciclete exprimă dorința de a-ți arăta creativitatea, de a profita de noi perspective și oportunități în viață. Câștigarea acestei competiții în vis semnifică noi propuneri avantajoase și interesante.
 • Dacă în vis participi la o competiție, înseamnă că în realitate un bărbat îți va decide soarta. Câștigarea sau înfrângerea arată o schimbare a destinului în bine sau în rău.
 • Visul în care urmărești competițiile de schi înseamnă că ai intrat într-o perioadă de stagnare economică, în care cifra de afaceri scade și din această cauză ai și probleme de sănătate.

Dacă visezi o medalie, înseamnă că trebuie să ai încredere în abilitățile tale, să nu aștepți neapărat aprecieri de la alți oameni. Visul în care primești o medalie cu bucurie, simțind satisfacția triumfului, prezice o promovare sau o invitație, din care vei obține profit. Dacă în vis pierzi o medalie înseamnă că vei avea parte de neînțelegeri, pe care trebuie să le depășești.

Dacă în vis vezi un străin cu medalii, asta arată că vei cunoaște un om interesant, sau vei lua parte la un eveniment cu personalități extraordinare. A vedea o medalie în vis arată că trebuie să fii mai atent, să te ferești de un accident.

raliuri - competitie de masini

Interpretări ale viselor cu un concurs:

 • Dacă ai un vis în care participi la un concurs de alergare și câștigi o medalie, înseamnă că vei avea succes cu planurile tale.
 • Visul în care apare un concurs sportiv poate arăta nivelul tău de fitness. Acest vis simbolizează și o luptă, de aceea este important să-ți amintești tipul de eveniment și locul.
 • A visa un concurs de muzică și dans, înseamnă o sursă suplimentară de venit.
 • Visul în care câștigi un concurs de cultură generală prezice sfârșitul unei perioade grele în viața ta, prin creșterea statutului social și obținerea de beneficii substanțiale.
 • Un concurs de înot în vis prezice multă muncă și puțin timp de relaxare.
 • Dacă este un concurs de frumusețe, atunci visul semnifică faptul că ești extrem de preocupată de aspectul tău fizic și trebuie să îți îndrepți atenția și în altă parte. Dacă o fată visează cum a câștigat coroana la un concurs de frumusețe, înseamnă că va cunoaște un bărbat capabil să-i îndeplinească toate dorințele.
Citește și:  Interpretare vis in care esti bolnav la pat si iei medicamente

Câștigarea unui concurs în vis este semn de succes în viitorul apropiat. Totuși, contează să fii atent și la alte aspecte, ce ai primit drept recompensă, dacă este vorba despre o medalie, o cupă sau alte cadouri. Dacă în vis, la concurs, ai câștigat bani, asta înseamnă succes profesional. Dacă ai câștigat o cupă, asta prezice satisfacerea ambițiilor profesionale. Dacă ai obținut o diplomă este semn de sfaturi prețioase. Dacă ai obținut un voucher, visul arată că vei face o călătorie interesantă în viitorul apropiat. Contează și visele în care faci cadouri, obținute din concursuri și competiții sportive. Într-un vis trebuie combinate toate detaliile visate și apoi acestea trebuie analizate cu atenție, pentru a înțelege dacă visul are într-adevăr de bun augur.

În general, în realitate, gestul de a oferi cadouri este un simbol al adevăratei generozități. Și totuși, generozitatea are puțin de-a face cu cadourile din vise. Ea, în vis, se referă de fapt la propria dorință sau la ceva ce vrei să obții pentru tine. Acest vis poate deveni realitate, acum în perioada sărbătorilor de iarnă, dacă participi la un turneu de jocuri pentru a-ți încerca norocul, unde ești recompensat cu diverse cadouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.