Interpretarea vis in care apare o copita

0
995
Interpretarea vis in care apare o copita

Interpretarea viselor in care apare o copita. Atunci cand visezi o copita de animal inseamna ca in realitate trebuie sa ai grija deoarece poti fi pacalit in afaceri, dar si in dragoste.

Copita de animal mai poate fi interpretata si drept urma, avand in vedere ca aceasta simbolizeaza in viata reala faptul ca te gandesti la trecut, poate reprezenta o pierdere, poate financiara, poate a unei persoane importante din viata ta sau chiar unui obicei ori a locului de munca.

In orice caz copita din vis reprezinta o amprenta, o urma urata lasata de trecut peste care incercam sa trecem acum, pentru a putea privi spre viitor.

Atunci cand visati mai multe copite inseamna ca e posibil sa faceti un drum de tara, sa mergeti intr-o calatorie, deoarece acestea simbolizeaza drumul pe care va trebui sa il parcurgeti iar daca visati o copita despicata inseamna ca in realitate veti avea parte de un foarte mare ghinion, incercati sa va feriti de situatii incerte si sa nu luati decizii pornite din impulsivitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Pescuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.