Interpretare vis in care apare un hol

0
121
Un hol Sursa: agneslukacs-facts.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un hol. Atunci cand visezi un hol, acesta de regula simbolizeaza felul in care iei tu contact cu societatea cat si capacitatea de adaptare, felul in care interactionezi, schimburile de idei, de opinii pe care le realizezi cu cei din jur. Holul mai poate reprezenta si noi cai de acces catre care esti dispus sa mergi, capacitatea de a selecta din cadrul mai multor variante, mai multor legaturi, puterea de a crea contacte. Se mai spune si ca atunci cand esti in holul unei cladiri publice va trebui sa incerci sa iei o serie de decizii importante.

Un hol Sursa: agneslukacs-facts.blogspot.com
Un hol
Sursa: agneslukacs-facts.blogspot.com

Atunci cand visezi ca esti pe holul unei cladiri, iar holul este lung acesta poate sa simbolizeze exact drumul pe care il vei face tu in viata, intortocheat si plin de obstacole, un drum necunoscut, pe care insa vei afla ce inseamna fericirea, si cat de greu este sa ajungi la ea. De regula holurile se refera exact la societate, la felul in care interactionezi tu cu semenii, puterea de a integra intr-un anume grup, context, felul in care schimbi unele ganduri si felul in care accepti sugestii. Holul insa se mai refera si la faptul ca esti liber sa alegi cu cine colaborezi in viata, ai de unde alege si in plus nieni nu iti sta in cale si nimeni nu te influenteaza negativ.

Atunci cand visezi ca esti in holul unei cladiri foarte importante cu oameni de seama in jurul tau inseamna ca soarta te va pune fata in fata cu unele decizii foarte mari pe care trebuie sa le faci, vor interveni o serie de modificari in viata ta si nimic nu te va tine din pogres, numai ca trebuie sa fii calculat si sa stii pe ce drum sa o iei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here