Interpretare vis in care esti la ghicitoare si vezi carti de joc pe masa

0
9912
Interpretare vis in care esti la ghicitoare si vezi carti de joc pe masa

Interpretarea viselor in care esti la ghicitoare si vezi carti de joc pe masa reprezinta dificultati de afirmare sau probleme in relatiile cu persoanele de sexul opus. Daca te visezi stand de vorba cu o ghicitoare este un semn de confuzie, reprezinta faptul ca ai nevoie de prieteni buni care sa te ajute in clipa in care ai nevoie.

Ghicitoarea in vis mai simbolizeaza si posibile sanse de a te afirma intr-un domeniu profesional. Daca in timp ce vorbesti cu ghicitoarea observi carti de joc pe masa sau in mana ei este un semn pozitiv si anume arata aspectele pozitive ale vietii pe care trebuie sa le iei in considerare in viitorul apropiat.

De exemplu, daca vei observa o carte de inima rosie atunci te asteapta o intalnire reusita cu o persoana pe care o simpatizezi mult. In cazul cand visezi carti de inima neagra in fata ta e un semn ca vei avea de facut drumuri lungi pentru a reusi in afaceri sau, intr-o alta ipostaza, mai semnifica si sentimente de tristete fata de cineva.

Daca esti la ghicitoare si observi in mana ei un as sau mai multi atunci este un semn ca cineva iti va oferi o mare sansa de afirmare in curand. Daca asul este de inima rosie atunci vei avea o relatie reusita de amor. In cazul in care visezi un as de caro te poti astepta la castiguri banesti destul de importante.

la ghicitoare

In cazul in care vezi in mana ghicitoarei un as de inima neagra atunci vei avea noroc in actiunile tale urmatoare si in relatiile cu ceilalti, iar daca asul este de trefla atunci semnifica faptul ca vei beneficia de sprijinul cuiva important sau, in alta ordine de idei, o sa ajungi pe un post mare. In acest caz s-ar putea ca in viitor sa obtii un loc de munca undeva intr-o institutie pe un post inalt care impune respect.

Citește și:  Interpretare vis in care faci scufundari

Visul in care ghicitoarea iti etaleaza cartile pe masa sugereaza ideea unei alegeri pe care trebuie sa o faci in viata reala. In functie de ce carti alegi ar putea in fapt sa ilustreze alegerile pe care le vei face si in realitate.

Daca atingi vreun decar de inima rosie sau caro atunci este de bine, vei obtine ceea ce iti propui, in cazul in care atingi decar de inima neagra sau trefla atunci semnifica amaraciune si drumuri paguboase, afaceri nereusite pe care le vei face in curand.

In situatia in care ghicitoarea iti arata regina de inima rosie sau caro atunci asteapta-te la vesti imbucuratoare si intalniri frumoase, in schimb, daca vor fi de trefla sau inima neagra atunci asteapta-te la barfe, neplaceri si chiar certuri in casa sau cu partnerul(a).

Se mai poate sa visezi valeti de diferite culori, semnificand discutii si ganduri pozitive sau negative, sau ghicitoarea poate sa iti indice regi rosii sau negrii ceea ce ar putea insemna ca in viata reala o sa ai de-a face in curand cu autoritati de-ale statului, vei avea discutii si tratative in urma carora vei avea o bucurie sau un necaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.