Interpretare vis in care esti vanat de oameni

0
26
Vanat de oameni, Foto: theatlantic.com

Interpretarea viselor in care  esti vanat de oameni se refera la situatii destul de primejdioase in care anumite personaje ti-au pus gand rau.

Visul ilustreaza de fapt extremismul unora care nu sunt de acord cu tine in modul general, nu neaparat ca nu le place imbracamintea ta sau alt aspect. Visul se refera la faptul ca oameni aparent sanatosi la minte nu te suporta in preajma lor sau nu vor ca tu sa le umbresti din personalitate cu felul tau original si diferit total de ceea ce reprezinta ei.

Daca visezi asa ceva este un semn ca in curand s-ar putea sa ai neplaceri din partea unor persoane irationale si rau intentionate carora nu le place ca ai mai mare succes sau mai mare influenta asupra celorlalti.

A visa ca esti vanat de oameni intr-o padure simbolizeaza faptul ca vor exista discutii sau rafuieli pentru anumite bunuri, se poate ca in realitate sa urmeze o perioada destul de incalcita in care vei avea de-a face cu persoane dusmanoase, se poate sa fie vorba chiar si de neamuri mai indepartate cu care vei avea conflicte pentru o mostenire sau pentru dreptul de a utiliza un bun comun.

Vanat de oameni, Foto: theatlantic.com
Vanat de oameni, Foto: theatlantic.com

Daca in vis esti vanat si reusesti sa scapi atunci se prefigureaza in realitate o victorie relativa asupra inamicilor tai, nu este vorba de o victorie definitiva, mai degraba un moment de respiro in care o sa incerci sa te protejezi mult mai bine pentru viitoarele atacuri sau hartuieli din partea competitorilor.

Daca visezi ca esti vanat de oameni si in cele din urma esti capturat sau ranit este un semn ca in viata reala o sa se rezolve niste probleme insa nu este sigur in ce masura o sa fi avantajat(a).

Visul in care esti vanat(a) de oameni mai poate semnifica si o dorinta sexuala ascunsa, se poate ca cineva sa caute sa iti intre in voie cu orice pret, probabil o persoana de sex opus va incerca sa iti suceasca mintile cu orice pret.

Visul in acest caz ilustreaza faptul ca persoana respectiva are o insistenta iesita din comun, doreste neaparat sa te aiba.

In acelasi timp visul acesta poate sa reflecte si din partea ta anumite tendinte sexuale in care astepti ca cineva sa te caute, sa se intereseze de tine. Intr-o alta ordine de idei visul sugereaza faptul ca doresti ca o anumita persoana pe care o simpatizezi sa te „vaneze” necontenit pentru a-ti alimenta imaginea de „star” pe care o ai despre tine.

Cateodata a visa ca esti vanat(a) de catre oameni poate sa insemne ca in realitate ai o viata foarte tumultoasa si simti nevoia de schimbare foarte rapida si in mod regulat, se poate ca sa ai un temperament care te impinge la schimbari dese de relatii sau locuri, iti place sa privesti viata intr-un mod optimist, cauti suspansul cu orice pret si exista sansa ca in curand sa urmeze o astfel de imprejurare.

Visul in care esti vanat de oameni prin munti reflecta in realitate confruntari majore cu personaje influente din sfere  inalte ale societatii sau confruntari pe teme ideologice sau spirituale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here