Horoscopul egiptean si zodiile lui

0
116
Horoscopul egiptean si zodiile lui

Horoscopul egiptean reprezinta unul dintre primele horoscopuri inventate in intreaga lume. Conform acestuia, fiecare zodie este numita dupa un zeu sau dupa o zeita. Aceste zodii corespund unei perioade din an si, in functie de aceasta, se poate spune care sunt auspiciile sub care s-a nascut persoana respectiva, dar si care sunt punctele tari si cele slabe ale acesteia.

Exista mai multe interpretari ale horoscopului egiptean. Conform uneia dintre ele, cele 12 zodii poarta numele urmatorilor zei si zeite:

Amon Ra, care este cel mai puternic zeu egiptean. Persoanele care se nasc sub aceasta zodie o fac intre 8 si 21 ianuarie, 1 si 11 februarie sau 18 si 27 noiembrie. Potrivit interpretarilor specialistilor, cei sub zodia lui Amon Ra iau intotdeauna cele mai bune hotarari, se afla la conducerea unor firme sau companii importante, insa cu toate acestea, tind sa ignore viata de familie. In plus, sunt egoisti, plini de sine, infatuati si nu au simtul empatiei.

Horoscopul egiptean

Anubis este zeul taramului intunericului. Cei care se nasc intre 8 si 27 mai, 29 si 30 iunie sau 1 si 13 iulie poarta semnul acestui zeu. Persoanele care stau sub semnul lui Anubis sunt relativ distantate de celelalte, in sensul ca sunt foarte retrase, timide si au mari sanse sa se imbolnaveasca pe sistem nervos. Totusi, ei ii inteleg foarte bine pe semenii lor si pot deveni excelenti confidenti sau buni prieteni.

Bastet, zeita iubirii si a fertilitatii, le protejeaza pe femeile insarcinate. Oamenii care vad lumina zilei intre 14 si 28 iulie, 23 si 27 septembrie sau 3 si 17 octombrie poarta semnul acesteia. Acestia nu-si fac sperante desarte, sunt realisti si din aceste cauze imbratiseaza profesii de genul celei de medic sau cadru didactic.

Horus, stapanul vazduhului si al cerului. Oamenii nascuti intre 20 si 30 aprilie, 1 si 7 mai sau 12 si 19 august sunt reprezentantii zodiei acestui zeu. Persoanele aflate sub spectrul lui Horus stiu cum sa obtina ceea ce doresc, sunt curiosi din fire si fac orice le sta in putinta ca sa afle adevarul in orice imprejurare si in orice circumstante.

Geb este zeul care vegheaza asupra pastrarii simbiozei vietii pe pamant. Cei nascuti intre 12 si 29 februarie si 20 si 31 august se afla in aceasta zodie. Ei sunt foarte empatici si isi ajuta semenii, chiar daca acest lucru presupune niste sacrificii pe care sunt nevoiti sa le faca.

Citește și:  Iubire si bani - Berbec - Ianuarie 2013

Mut este stapana vazduhului si a tuturor animalelor si a plantelor. Cei nascuti intre 22 si 31 ianuarie sau 8 si 22 septembrie beneficiaza de protectia zeitei mai sus mentionate. Acestia sunt adeptii ordinii in toate lucrurile, insa manifesta un grad de sensibilitate excesiva. In multe dintre cazuri, ii puteti intalni in cercurile de savanti sau de oameni foarte culti din alte domenii.

Seth, zeul razboiului si al dezordinii ii ocroteste pe cei dintre dumneavoastra care au vazut lumina zilei intre 28 si 31 mai, 1 si 18 iunie, 28 si 30 septembrie sau 1 si 2 octombrie. Oamenii din zodia lui Seth au calitati de lideri adevarati, insa nu sunt persoane de incredere si nu isi pot face prieteni pe care s-ai pastreze pentru prea mult timp.

Sehmet este echivalentul feminin al lui Seth. Cu toate acestea, ea indeplineste si rolul de tamaduitoare si ii are sub tutela pe oamenii nascuti intre 29 si 31 iulie, 1 si 11 august si 30 octombrie- 7 noiembrie. Persoanele aflate in zodia zeitei isi fac treaba cu un profesionalism desavarsit, pot tine secrete si sunt de incredere.

Nil, numit astfel dupa fluviul de o importanta capitala pentru egipteni, protejeaza persoanele care s-au nascut intre 1 si 7 ianuarie, 19 si 28 iunie, 1 si 7 iunie, 1 si 7 septembrie sau 18 si 26 decembrie. Aceste persoane au un fler si o intuitie extraordinara si sunt pasionati de stiintele complicate, precum psihologia sau filosofia.

Egyptian horoscope

Osiris este zeul care ii are in grija pe cei morti. Oamenii nascuti intre 1 si 10 martie, 27 si 30 noiembrie sau 01 si 18 decembrie intra sub protectia lui. Ei se remarca prin calitatile excelente de vorbitori, sunt afaceristi innascuti, au mereu un al doilea plan de rezolvare a problemelor si stiu cum sa-si gestioneze timpul si resursele.

Isis reprezinta zeita vietii si a elementelor magice. Daca v-ati nascut intre 11 si 31 martie, 18 si 29 octombrie sau 19 si 31 decembrie, atunci beneficiati de ajutorul ei. In acest caz, stiti cum sa ii ajutati pe ceilalti cu sfaturi foarte utile si veti avea o cariera in finante sau in alte ramuri economice.

Nu in ultimul rand, Thoth, zeul intelepciunii, isi manifesta influenta asupra oamenilor care au vazut lumina zilei intre 1 si 19 aprilie si 8 si 17 noiembrie. Persoanele din zodia sa sunt foarte originale si creative, insa in acelasi timp sunt copilaroase si tolereaza tot ceea ce li se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.