Descendent in Balanta

0
1164
Descendent in Balanta

Nativul cu descendent in Balanta implica o mare nevoie de a se plasa mereu in centrul atentiei, ceea ce inseamna ca va fi atras in primul rand de oamenii care ii va oferi aceasta atentie. Nu trebuie sa uitam ca Balanta prin excelenta sa este o fire diplomata, deci descendentul in aceasta zodie va avea nevoie de un astfel de nativ nascut sub semnul Balantei, o fire toleranta, care sa ii ofere echilbru, armonie, sa il trateze ca de la egal la egal, sa fie sociabil, chipes si relaxat, calm in actiunile sale si plin de farmec, sarm deplin.

Nativul cu descendent in Balanta, trebuie sa isi consume energia inainte de toate pe plan sentimental, simte nevoia sa aiba mereu aprobarea celui de langa si, nu in ultimul rand, sa ii fie acordata increderea in sine de rigoare. Acest nativ simte mereu nevoia sa aiba companie, atat din partea cunostintelor, cat si din partea iubitului, iubitei, care sa ii dea o stare de calm, de liniste, plina de echilibru. Legatura in relatie se va simti foarte profunda, plina de sentimente, se va manifesta si o nevoie de admiratie continua, acestui nativ placandu-i sa simta ca il influenteaza pe cel de langa el in luarea deciziilor sau in gandire, atat emotional, cat si mental, rational.

Citește și:  Parfum pentru zodia Gemeni

Nativul cu descendent in Balanta va fi un mare libertin pana la casnicie, ceea ce inseamna ca poate fi chiar salbatic, nimeni nu va pune mana pe el cu una cu doua, insa in momentul in care isi va alege partenerul de viata si el va fi foarte atent, selectia sa fiind riguroasa, numai cei mai buni ramanand in picioare in fata sa. Astfel acest nativ va trebui sa si invete sa fie diplomat si nu in ultimul rand tolerant daca vrea sa aiba o casnicie serioasa, armonioasa, linistita, plina de iubire si echilibru.

Balanta

Insa nu-i va fi nici lui prea greu deoarece va atrage un nativ cu aceleasi calitati de care are nevoie si prin care este reprezentat, ceea ce inseamna ca partenerul sau nu-l va contrazice niciodata in mod direct, toate discutiile purtandu-se amiabil, ducand pana la faptul ca nativul cu descendent in Balanta se va lasa chiar condus de partenerul sau. Daca va invata sa fie tolerant si diplomat acest nativ, chiar daca poseda calitatile de rigoare, va trebui sa stie cum sa le stapaneasca si sa stie si ce sa faca cu ele, avand nevoie in viata de cuplu de un nativ nascut sub semnul Balantei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.