Interpretare vis în care salvezi un câine

0
115

Visele în care ajuți un animal simbolizează oportunitatea de a scăpa de propriile necazuri, de bârfe, furt, colaps financiar. Salvarea animalelor în vis are o interpretare pozitivă. De exemplu, un câine simbolizează prietenia și loialitatea, iar o pisică pe care o salvezi din apă în vis prezice că vei scăpa de datorii.

Dacă o femeie visează că a salvat de la moarte un câine necăjit, este posibil ca ea să aibă o căsătorie fericită. Visul în care un câine are nevoie de îngrijire și primește ajutor, simbolizează începutul unei perioade bune în viață.

Alte interpretări ale viselor în care salvezi un câine:

  • Dacă în vis scoți un câine din apă și îl salvezi de la moarte, înseamnă că vei primi un premiu în bani, neașteptat.
  • Dacă ai reușit să salvezi un câine în vis, asta este un semn că vei avea baftă și vei scăpa de datorii și obligații.
  • Visul despre salvarea unui animal – câine sau pisică – arată că vei avea o relație bună cu oamenii de la muncă și vei stabili noi conexiuni cu aceștia.
  • A scoate un animal din abis, prezice că te vei împăca cu toți oamenii pe care îi cunoști.
  • Dacă în vis protejezi un animal de un necaz, oricare ar fi acela, prezice eliberarea de probleme, după o perioadă grea și anevoioasă.
Citește și:  Interpretare vis in care esti inconjurat de oameni pitici

Un câine în vis este un simbol al iubirii și devotamentului. Un câine negru în vis este semn de grij și necazuri. Un câine alb în vis semnifică un prieten apropiat.

Dacă visezi un câine care latră sau mârâie, asta prezice scandal, ceartă, nemulțumire. Dacă în vis vezi un câine bolnav, înseamnă că va urma o perioadă dificilă în afaceri, urmată și de pierderea proprietății. Dacă visezi un câine mic și bolnav, este semn de tristețe și dezamăgire. Dacă în vis vezi un câine pus în lesă, dar îi desprinzi lesa, asta arată că vei reuși în viața personală, îți vei învinge rivalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.