Iubire si bani – Capricorn – Ianuarie 2013

0
69
Iubire si bani - Capricorn - Ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Capricorn in ianuarie 2013

Relatiile sociale si amoroase pentru nativii din zodia Capricorn in luna ianuarie a anului 2013 se pare ca nu prea sunt atat de importante deeoarece ei se axeaza mai mult pe castig, pe implinire profesionala, insa cu siguranta pentru ei incepe un an mult mai bun si mai profitabil din toate punctele de vedere. Au sansa anul acesta sa isi implineasca si desavarseasca relatiile, sa le consolideze si pentru cei singuru luna ianuarie vine cu un potential romantic cum Capricornii nici nu au visat vreodata.

Culmea, nici nu prea le sta lor in fire sa isi arate sentimentele insa se pare ca Venus le cam da instinct de afectivitate. Nativii vor avea succes in relatiile cu semenii, dau dovada de prietenie si de sociabilitate, vor avea succes mai ales in relatiile cu persoane de sex opus si ca niciodata vor straluci, desi intentia lor nu este deloc aceasta. Pur si simplu vor avea o implinire spirituala care s eva simti prin ochii lor iar oamenii cu energie pozitiva emana un farmec aparte.

Citește și:  Iubire si bani - Rac - ianuarie 2013

Bani si cariera pentru nativii din zodia Capricorn in ianuarie 2013

Banii si cariera nativilor din zodia Capricorn a lunii ianuarie 2013 desi pornesc pe picior gresit se pare ca incheie luna intr-o forma foarte buna. Iar aici putem spune ca poate tocmai de aceea au si acel farmec in priviri, emana acea atractie puternica, deoarece se vor simti in sfarsit viata formata, la locul ei, au tot ce le trebuie chiar daca poate au muncit foarte mult. La mijlocul lunii insa se preconizeaza unele probleme, deficite, vei avea nevoie de sustinere din partea unor persoane mai influente insa nu o vei primi, va trebui sa te descurci singur si sa faci fata greutatilor financiare care in cele din urma vor capata o intorsatura favorabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.