Interpretare vis in care nu poti deschide o fereastra

0
267
Interpretare vis in care nu poti deschide o fereastra

Interpretarea viselor in care nu poti deschide o fereastra se refera in general la oportunitati pe care ai mari sanse sa le ratezi din varii motive.

Daca visezi ca esti in casa si nu poti sa deschizi fereastra atunci in realitate nu o sa poti sa profiti de o ocazie de afaceri sau de altceva, poate sa reprezinte un nou mod de a gandi sau o schimbare importanta in viata ta.

Visul in care apare o fereastra simbolizeaza de fapt o noua cale, o noua conceptie, o noua relatie sau orice altceva decat ceea ce ai in acest moment, ilustreaza oportunitatea unica de a schimba ceva in viata sau in modul de a privi lucrurile.

ferestre

Poate sa insemne si o noua gandire, un nou concept sau o noua filozofie, sau chiar o spiritualitate mai inalta. Daca visezi ca te chinui sa deschizi fereastra si nu poti atunci semnifica esecul de a schimba ceva sau de a o lua pe alt drum, poate sa reprezinte esecul unei noi afaceri sau a unei activitati care nu se incheaga deloc.

Daca in realitate ai astfel de idei sau teluri, atunci visul este un semn ca degeaba incerci sa iti pui la punct in cele mai mici amanunte planurile deoarece ele nu vor reusi.

Daca dincolo de fereastra se afla un peisaj frumos si colorat, plin de viata si lumina atunci visul in care nu poti deschide fereastra reflecta o stare de amaraciune maxima, s-ar putea ca in perioada urmatoare sa ai o stare de depresie accentuata din cauza faptului ca nu reusesti sa iti pui in aplicare anumite planuri sau proiecte la care tii foarte mult, o sa ai piedici fel de fel si nimeni nu pare sa vrea sa te ajute sau macar sa iti spuna vreo vorba incurajatoare.

Citește și:  Interpretare vis în care apare cenușă

Daca visezi ca nu poti deschide fereastra ce da inspre o gradina atunci relatiile tale vor avea de suferit mult, pare-se ca nu o sa-ti mearga nimic in acest plan, ca si cum nu o sa poti lega prieteniile pe care le doresti sau nu o sa poti sa te asociezi cu partenerii pe care ii vrei. Visul in aceasta ipostaza prezinta o situatie deloc placuta, neputinta de a fructifica niste munci, parca nu o sa poti sa te bucuri de roadele stradaniilor tale.

grup de ferestre inchise

La serviciu s-ar putea sa nu te recompenseze dupa greutatea si importanta muncii tale, sau cineva nu o sa iti aprecieze talentele in mod just ori, daca este vorba de vreo relatie mai speciala atunci se poate spune ca cineva nu o sa-ti aprecieze sentimentele curate si sincere.

Daca visezi ca nu poti sa deschizi fereastra prin care se vede un peisaj frumos cu munti si vai atunci in realitate nu o sa poti sa atingi un stadiu intelectual sau spiritual pe care il visezi ori datorita unor conceptii gresite ori pentru ca nu ai gasit inca maestrul potrivit care sa iti arate calea de urmat.

In aceeasi circumstanta se poate spune ca nu o sa poti avea acces la un statut mai mare, asa cu ti-l imaginezi tu, nu o sa poti sa te ridici doar pe experienta ta la un nivel profesional pe care crezi ca il meriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.