Iubire si bani – Gemeni – ianuarie 2013

0
151
Iubire si bani - Gemeni - ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Gemeni in ianuarie 2013

Luna ianuarie a anului 2013 va aduce si in viata nativilor Gemeni o serie de modificari, desi poate nu atat de mari precum se asteapta ei. Ca sa le mearga bine inca de la inceput de an, ar trebuie sa faca o serie de compromisuri care constau in incalcarea propriilor lor principii, ar trebui sa incerce sa isi castige din nou increderea pe care au pierdut-o cel putin in ultimii ani din cauza superficialitatii cu care au tratat anumite chestiuni ce tin de relatiile cu semenii, iar aici nu ne referim la relatiile amoroase in nici un caz.

Desi si acestea ar putea suferi, deoarece Gemenii in luna ianuarie nu mai sunt atat de placuti, parca spiritul lor aventurier nu mai este vazut ca si fermecator, dorinta lor de cunoastere nu mai este interpretata ca fiind ceva magnific, motiv pentru care ei isi pierd din stralucire si risca sa pice chiar in extrema cealalta si anume sa para aroganti reprezentantilor de sex opus sau sa isi cam piarda dintre prieteni. Trebuie sa icnerce sa fie mai prudenti ca sa nu aiba prea multe de pierdut, deoarece in astfel de circumstante pagubele sociale si amoroase pot fi destul de mari.

Bani si cariera pentru nativii din zodia Gemeni in ianuarie 2013

La locul de munca, nativii din zodia Gemeni vor fi cam la fel ca si in relatiile sociale si amoroase din luna ianuarie. Se pare ca pe ei nu ii poate opri absolut nimic de la capricii si astrele le stau tot mai mult in drumul succesului si al recunoasterii pe care insa ei o doresc si nu care li se cuvine.

Citește și:  Horoscopul sexual

In viata lor incepe o perioada cel putin pe la jumatatea lunii lipsita de haz, lipsita de chef, cu o viata banala, deoarece cei din jur nu le mai dau nas si nimeni pare ca nu le mai joaca jocul. Tot in aceasta perioada e posibil sa aiba si mici probleme cu trupul, cu sanatatea, care de asemenea pornesc dintr-o chestiune total subiectiva si anume poate ca nu le convine sa faca ceva si ii apuca durerea de cap, poate ca nu vor sa manance o mancare si asa ii apuca durerea de stomac ori poate ca nu vor sa isi duca la final o sarcina si asa ii apuca o indispozitie sora cu cea mai mare migrena.

Cert este ca luna ianuarie a Gemenilor sta sub semnul mofturilor si a capriciilor, insa le va trece destul de repede si vor incerca sa abordeze un nou plan pentru care sa detina din nou controlul asupra propriei lor vieti, iar asta tocmai pentru ca isi dau seama la final de luna ca abordarea de pana acum le da prea multe batai de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.