Interpretare vis în care apar andrele

0
3045
Interpretare vis in care apar andrele

Atunci când visezi că folosești andrele ca să împletesti ceva, înseamnă că pui la cale un plan, vrei să împlinești ceva, să duci o activitate la bun sfârșit.

De multe ori, andrelele din vis pot apărea și asemenea unor obiecte ascuțite, care în cele din urmă capată simbolul falic, deci al organului genital masculin, și pot apărea în visele femeilor, capătând diverse conotații, simboluri sexuale, care în cele din urmă se concretizează în dorință, pasiune, iar dacă apar în visele bărbaților, ele pot însemna fie virilitate, fie teama de a-și pierde virilitatea.

Andrelele în vis pot avea semnificații variate, legate de creativitate, îndemânare sau dorința de a repara ceva. Ele pot sugera nevoia de a ne ocupa de detalii fine sau pot simboliza legăturile și conexiunile pe care le avem în viață.

Dacă andrelele din vis sunt folosite pentru a împleti ceva, așa cum am spus și la început, înseamnă că facem planuri pentru viitor, vrem să ne asternem patul ca să putem dormi, metaforic vorbind, deci ne gândim în față, privim înainte, vrem să planificăm totul astfel încât să nu ne ia nimic prin surprindere.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un coș

Visul cu andrele poate aduce în prim plan teme precum legătura, conexiunea, creativitatea și îndemânarea. Uneori, aceste vise pot indica și o anumită captivitate sau restricție, asemănătoare cu un vis în care apare un cârlig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.