Interpretare vis in care apare o fabrica

0
119
O fabrica Sursa: romania-vazuta-din-caiac.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o fabrica. Atunci cand visezi o fabrica, aceasta fiind simbolul organizarii, al structurii, al planificarilor si cooperarii, poti sa iti faci sperante ca iti va merge bine, deoarece chiar iti va merge mai ales cand vise vorba de locul de munca. In general fabrica din vis reprezinta simbolul sperantelor bune, al succesului in activitati, afaceri, multumire de proportii la locul de munca, dar daca visezi ca ai o fabrica inseamna ca ai foarte multe griji cu buna seamma, deoarece trebuie sa responsabil pentru multe persoane sau pentru multe proiecte ori activtati. Pe de alta parte, in momentul in care visezi un cos de fabrica inseamna ca vei avea parte de venituri neasteptate, poate ti se mareste salariul sau primesti un bonus de la locul de munca iar o fabrica inactiva, care sta paraginita, in vis reprezinta un adevarat pericol in viata ta e posibil sa iti pierzi locul de munca, deoarece aceasta fabrica poate simboliza chiar firma la care muncesti si care poate da faliment.

O fabrica Sursa: romania-vazuta-din-caiac.blogspot.com
O fabrica
Sursa: romania-vazuta-din-caiac.blogspot.com

O fabrica inchisa reprezinta faptul ca afacerile tale vor stagna iar daca visezi o fabrica in plina activitate inseamna ca vei avea parte de multe succese la locul de munca. Cand visezi ca lucrezi intr-o fabrica inseamna ca vei avea parte de incheierea unui contract avantajos, fericirea iti va da tarcoale, primesti bani fara sa ii ceri iar daca visezi ca stai intr-o fabrica parasita inseamna ca afacerile tale vor stagna penntru o buna perioada de timp insa nu trebuie sa iti faci griji deoarece curand totul va reveni la normal. Daca te visezi patron de fabrica inseamna ca ai multe sperante de fericire iar atunci cand visezi ca vezi pur si simplu o fabrica inseamna ca vei avea mult de lucru. Fabrica din vis mai poate imboliza si o intamplare neasteptata, sperante bune, succes in actiuni, satisfactie la locul de munca.

Daca visezi ca ai o fabrica inseamna ca ai multe griji iar o fabrica inactiva inseamna mult pericol si o fabrica inchisa inseamna ca in viata ta vor aparea multe piedici si afacerile iti pot sta pe loc. Pe de alta parte se mai spune ca atunci cand visezi o fabrica de bere inseamna ca veti avea dispute multe cu cei superiori de la locul de munca insa daca sunteti temperat si stiti sa va purtati, mai ales daca va straduiti, veti reusi sa treceti peste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here