Interpretare vis in care apare un grilaj

0
183
Interpretare vis in care apare un grilaj

Interpretarea viselor in care apare un grilaj. Atunci cand visezi un grilaj, mai ales in traditia romaneasca se spune ca vei avea parte de foarte multe probleme, cineva iti va pune piedici mai alea la locul de munca, nu vei avea ocazia sa arati ce poti, te vei bloca mereu de pericole si de mandria celor din jur.

Cand visezi un grilaj pentru o mai buna intelegere a visului poti consulta si simbolul pentru cuvintele „gratii”, „granite” sau „inchisoare”.

Atunci cand visezi un grilaj se mai spune si ca vei avea parte de foarte multe nenorociri, iar in cazul in care visezi ca cineva, o persoana cunoscuta sta in spatele unui grilaj inseamna ca esti in asteptarea unei excursii de binefacere sau de placere pura, vrei sa castigi simpatia celor din jur sau pur si simplu astepti sa ti se dea niste bani care ti se cuvin.

In cazul in care visezi ca ai o casa cu grilaj la toate geamurile inseamna ca te ascunzi de ceva anume, ori ca in casa ta se vor ivi o serie de probleme iscate de neintegerile zilnice, te certi cu cineva sau trebuie sa te desparti de persoana iubita.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ibric

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.