Vibratia numarului 3 in numerologie

0
1872
Vibratia numarului 3 in numerologie

Nativii nascuti sub semnul numarului 3 au de cele mai multe ori un spirit nelinistit pe tot parcursul vietii lor. Iar acest lucru se intampla tocmai pentru ca cifra 3 le da o vocatie in viata si anume: implinirea pe plan spiritual, gasirea sau regasirea continua. Numarul 3 duce in primul rand cu gandul la Sfanta Treime, deci implicit la divinitate, chiar daca acestea doua nu se leaga prea bine. Insa astrologia cat si numerologia admit o forta suprema, indiferent cum ar fi ea numita, ce exista in univers si are trei valente: materia, ratiunea si spiritul, descrise astfel de Dumnezeu Fiul – Dumnezeu Tatal si Sfantul Duh. Aceasta este cel putin paralela pe care noi o trasam, iar acum fiecare este liber sa o numeasca cum doreste.

Revenind la vibratia numarului 3, asa cum am precizat de la inceput, acestia duc o viata nelinistita in general, nu sunt niciodata multumiti pentru ca ei isi dau seama abia aproape de final ce doresc si ce ii implineste. Mai exact este vorba despre armonie, desavarsirea spiritului prin intelepciune, bunatate si credinta. Ziua in care le merge cel mai bine nativilor nascuti sub semnul numarului 3 este ziua de joi, avand in vedere ca acesti nativi au ca si planeta guvernanta pe luptatorul si bravul Marte (planeta corespondenta pentru ziua lor prolifica fiind Jupiter) acesta fiind considerat un intelept, insa si un tiran atunci cand este nevoie. Ideal ar fi pentru acesti nativi, daca tot isi cauta un echilibru sufletesc, sa faca parteneriate cu persoane nascute sub vibratia aceluiasi numa sau sub vibratia numerelor 6 ori 9, avand in vedere ca acestia se completeaza perfect.

O alta caracteristica a nativilor nascuti sub vibratia numarului 3 este si aceea ca mereu debordeaza de energie, au mereu cate ceva de facut, iar daca nu au, cu siguranta isi vor gasi ei, nu vor sta deloc si toata energia aceasta este foarte usor de transmis si altora. De aceea isi fac foarte repede prieteni, capata admiratori si niciodata nu sunt singuri, mai ales pentru ca oamenii simt nevoia sa invete ceva de la ei. Insa acest fapt, ca nu stau deloc, se poate transforma iute intr-o frustrare, deoarece atunci cand chiar nu au nimic de facut, devin irascibili, nu au stare si sunt anxiosi.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Balanta

Din pacate pentru acesti nativi ei au grave probleme de concentrare, trebuie sa faca mai multe deodata si de multe ori poate nu duc nimic la capat. Ar trebui sa invete sa se tempereze si sa faca un singur lucru ca apoi sa inceapa altul. Aceasta cifra corespunde foarte bine zodiilor Balanta cat si Varsator, dar si Gemeni, desi putin, primele doua avand probleme de concentrare, de echilibru, pe de o parte Balantele care nu prea stiu in ce directie sa o ia, apuca pe un drum, apoi se razgandesc, merg pe altul, si tot asa, si pe de cealalta parte Varsatorii care vor sa fie peste tot, mereu, cu toata lumea.

Nu mai punem faptul ca nativii nascuti sub vibratia numarului 3 isi fac foarte repede legaturi in societate, daca ajung sa fie sefi intr-o echipa vor avea un fler de neintrecut, ei vor fi mai degraba admirati si iubiti ca si sefi, avand si o putere de manipulare destul de simtitoare asupra celor din jur, niciodata nu vor fi urati, cum de exemplu pot sa fie nativii nascuti sub vibratia numarului 1, care tind catre despotism.

O alta calitate a acestor nativi care adesea poate fi dusa la extrem si sa devina la randul ei un defect, este aceea ca niciodata nu pun la indoiala spusele celor din jur, au incredere oarba in oameni si asta ii poate duce adesea la mari pierderi, oricat ar fi ei de carismatici. Cei care le gasesc partea buna vor vrea sa profite si vor reusi din plin. Putin mai devreme am precizat ca sunt persoane energice si vor mereu sa fie in miscare, insa cei care sunt prost aspectati risca sa cada in cealalta directie si anume, daca nu au activitate, nici sa nu-si caute, ramanand asa degeaba, si plangandu-si singuri de mila. Ce pot face ei, ca sa evite acest lucru? E simplu: sa nu cada prada starii de leneveala, ca altfel greu ii mai scoate cineva de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.