Vibrația numărului 3 în numerologie

0
1930
Vibratia numarului 3 in numerologie

Nativii născuți sub semnul numărului 3 au de cele mai multe ori un spirit neliniștit pe tot parcursul vieții lor. Și acest lucru se întâmplă tocmai pentru că cifra 3 le dă o vocație în viață și anume: împlinirea pe plan spiritual, găsirea sau regăsirea continuă. Numărul 3 duce în primul rând cu gândul la Sfânta Treime, deci implicit la divinitate, chiar dacă acestea două nu se leagă prea bine.

Numărul 3 este asociat adesea cu expansiunea, creșterea și exprimarea de sine. În esența sa, acest număr simbolizează triada, reprezentând începutul, mijlocul și sfârșitul sau trecutul, prezentul și viitorul. Oamenii care resonează cu energia acestui număr sunt înclinați spre comunicare, având abilitatea de a se exprima clar și a transmite idei complexe într-un mod simplu și eficient. Acestora le place să fie în centrul atenției și sunt, de obicei, foarte creativi.

Însă astrologia cât și numerologia admit o forță supremă, indiferent cum ar fi ea numită, ce există în univers și are trei valențe: materia, rațiunea și spiritul, descrise astfel de Dumnezeu Fiul – Dumnezeu Tatăl și Sfântul Duh. Aceasta este cel puțin paralela pe care noi o trasăm, iar acum fiecare este liber să o numească cum dorește.

Revenind la vibrația numărului 3, așa cum am precizat de la început, aceștia duc o viață neliniștită în general, nu sunt niciodată mulțumiți pentru că ei își dau seama abia aproape de final ce doresc și ce îi împlinește. Mai exact este vorba despre armonie, desăvârșirea spiritului prin înțelepciune, bunătate și credință.

Ziua în care le merge cel mai bine nativilor născuți sub semnul numărului 3 este ziua de joi, având în vedere că acești nativi au ca și planetă guvernantă pe luptătorul și bravul Marte (planeta corespondentă pentru ziua lor prolifică fiind Jupiter) acesta fiind considerat un înțelept, însă și un tiran atunci când este nevoie. Ideal ar fi pentru acești nativi, dacă tot își caută un echilibru sufletesc, să facă parteneriate cu persoane născute sub vibrația aceluiași număr sau sub vibrația numerelor 6 ori 9, având în vedere că aceștia se completează perfect.

O altă caracteristică a nativilor născuți sub vibrația numărului 3 este și aceea că mereu debordează de energie, au mereu ceva de făcut, iar dacă nu au, cu siguranță își vor găsi ei, nu vor sta deloc și toată energia aceasta este foarte ușor de transmis și altora.

Citește și:  Ascendent în Fecioară

De aceea își fac foarte repede prieteni, capătă admiratori și niciodată nu sunt singuri, mai ales pentru că oamenii simt nevoia să învețe ceva de la ei. Însă acest fapt, că nu stau deloc, se poate transforma iute într-o frustrare, deoarece atunci când chiar nu au nimic de făcut, devin irascibili, nu au stare și sunt anxioși.

Din păcate pentru acești nativi, ei au grave probleme de concentrare, trebuie să facă mai multe deodată și de multe ori poate nu duc nimic la capăt. Ar trebui să învețe să se tempereze și să facă un singur lucru, ca apoi să înceapă altul. Această cifră corespunde foarte bine zodiilor Balanță cât și Vărsător, dar și Gemeni, deși puțin, primele două având probleme de concentrare, de echilibru. Pe de o parte, Balanțele nu prea știu în ce direcție să o ia, încep pe un drum, apoi se răzgândesc, merg pe altul, și tot așa. Pe de altă parte, Vărsătorii vor să fie peste tot, mereu, cu toată lumea.

Nu mai punem faptul că nativii născuți sub vibrația numărului 3 își fac foarte repede legături în societate. Dacă ajung să fie șefi într-o echipă, vor avea un fler de neîntrecut. Ei vor fi mai degrabă admirați și iubiți ca șefi, având și o putere de manipulare destul de simțitoare asupra celor din jur. Niciodată nu vor fi urâți, cum de exemplu pot să fie nativii născuți sub vibrația numărului 1, care tind către despotism.

O altă calitate a acestor nativi, care adesea poate fi dusă la extrem și să devină la rândul ei un defect, este aceea că niciodată nu pun la îndoială spusele celor din jur. Au încredere oarbă în oameni și asta îi poate duce adesea la mari pierderi, oricât ar fi ei de carismatici. Cei care le găsesc partea bună vor vrea să profite și vor reuși din plin.

Puțin mai devreme am precizat că sunt persoane energice și vor mereu să fie în mișcare, însă cei care sunt prost aspectați risca să cadă în cealaltă direcție, și anume, dacă nu au activitate, nici să nu-și caute, rămân așa degeaba și plângându-și singuri de milă. Ce pot face ei, ca să evite acest lucru? E simplu: să nu cadă pradă stării de leneveală, că altfel greu îi mai scoate cineva de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.