Interpretare vis in care nu mai acces la facebook

0
161
Interpretare vis in care nu mai acces la facebook

Interpretarea viselor in care nu mai acces la facebook se refera in general la tipul relatiilor pe care le ai si cum le abordezi, nevoia de comunicare in general.

Daca visezi ca nu mai ai acces la facebook atunci cel mai probabil in realitate nu o sa mai poti aborda o persoana cu care iti doresti foarte mult o discutie, ceva o sa intervina si o sa iti blocheze accesul la persoana respectiva.

In linii generale facebook simbolizeaza lucrurile sau aspectele intime din viata ta pe care doresti sa le dezvalui cuiva anume sau unui grup de persoane apropiate, reprezinta comunicare per ansamblu, dorinta de a-ti mari cercul de cunostinte sau aria de influenta, nevoia de a experimenta lucruri noi, de a experimenta impreuna cu altii.

Daca visezi ca nu ai acces la facebook exprima in mod automat neputinta de a face toate aceste lucruri enumerate mai sus, din anumite motive personale sau obiective nu o sa poti sa te extinzi prea mult in alte arii sau sa dezvolti alte relatii pe care ti le doresti neaparat.

Visul in care tot incerci sa te conectezi la facebook fara succes reprezinta si neputinta de a te cunoaste pe tine sau a-ti cunoaste anumite fatete ale personalitatii, facebook reprezinta autocunoasterea si puterea de a-ti sonda cele mai diverse si mai complexe niveluri ale constiintei tale.

nu au acces la facebook

In alta ordine de idei ipostaza aceasta poate releva lipsa de interes a altora fata de tine, nu reusesti sa trezesti in cineva anume interesul pe care il vrei, denota o lipsa de fuziune la nivel personal cu alta persoana sau cu un grup de indivizi.

Citește și:  Interpretare vis în care ești martor la un accident de avion și vezi cum se prăbușește

Daca visezi ca nu reusesti sa te conectezi la facebook poate sa fie si un semn nefast in domeniul afacerilor, daca in viata reala ai o mica afacere sau indeletnicire personala din care castigi asemenea vis ar putea sa reprezinte nereguli si incurcaturi pentru tine, nu o sa poti beneficia de anumite contacte foarte folositoare in profesia ta sau intr-o intreprindere, s-ar putea sa te lase balta exact persoanele pe care contezi cel mai mult.

Visul in care nu reusesti sa ai acces la facebook si simti ca ai primit notificari sau mesaje importante pe care nu le poti astfel vedea sugereaza faptul ca in realitate poate nu o sa poti beneficia de niste informati foarte folositoare pe care le-ai putea fructifica nemaipomenit in avantajul tau, visul te prezinta intr-o ipostaza dezavantajoasa in care nu o sa ai posibilitatea de a-ti pune in aplicare niste idei inovatoare sau modele foarte bune vazute la altii.

Daca visezi ca nu mai ai acces la facebook atunci s-ar putea ca in scurt timp sa nu iti mai mearga atat de bine intr-un colectiv cu care lucrezi, o sa fii dat(a) la o parte sau indepartat(a) fara motive aparente, semnifica o racire a relatiilor conjuncturale ori se poate intampla ca din alte motive sa nu mai ai acces la unele resurse de inspiratie care pana acum ti-au dat o stare de liniste sufleteasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.