Interpretare vis in care lovesti o masina

0
2920
Interpretare vis in care lovesti o masina

Interpretarea viselor in care lovesti o masina se refera in principal la situatii in care o sa ai o pierdere importanta, un esec mai rasunator te pandeste dupa colt sau dai cu piciorul norocului.

Daca visezi ca lovesti o masina in timp ce tu te deplasezi cu alt autoturism inseamna ca in realitate se poate sa ai conflicte cu cineva in timp ce o sa incerci sa iti atingi niste obiective.

De regula este posibil sa ai niste piedici in institutiile cu care ai de-a face, incurcaturi administrative si legate de acte.

Daca visezi ca lovesti o masina in timp ce te plimbi pe jos pe strada atunci s-ar putea ca in realitate sa ai frustrari mari si stari de furie din cauza ca nu reusesti sa te folosesti cu indemanare de relatiile pe care le ai pentru a obtine ce doresti, se pare ca nu o sa iti iasa planurile asa cum te-ai gandit, visul ilustreaza multe incurcaturi si situatii destul de incerte in ceea ce priveste investitiile pe care le faci.

De asemenea, visul preconizeaza si o anumita stare de tensiune in familie datorata unor neintelegeri cu sotul – sotia.

Daca visezi ca lovesti o masina este un semn ca in realitate o sa ai un conflict la serviciu cu seful sau cineva superior ierarhic din cauza ca nu o sa te poti conforma anumitor cereri sau bareme.

lovesti o masina

Visul in care lovesti o masina alba este un semn ca in curand o sa te certi cu persoana iubita, s-ar putea sa se iste in scurt timp o stare de tensiune in casa sau in relatia de iubire.

Citește și:  Interpretare vis in care esti legat cu funii si tras dupa un automobil

Daca visezi ca lovesti o masina rosie atunci este un semn ca in viata reala o sa ai probleme din cauza geloziei sau a invidiei. Visul in aceasta ipostaza sugereaza faptul ca in curand o sa ai o iesire destul de urata din pricina faptului ca alte persoane ii fac curte partenerei – partenerului –  de viata sau se mai poate intampla sa fii invidios(oasa) pe alte persoane deoarece reusesc sa realizeze mai multe lucruri intr-un timp mai scurt.

Daca visezi ca lovesti o masina verde atunci ar trebui sa fii mai atent(a) cu sanatatea si cu risipa inutila de bani deoarece este foarte posibil sa iti apara o afectiune sau sa ramai fara bani in vacanta.

Visul in care lovesti o masina din greseala semnifica in mare masura faptul ca nu o sa iei in considerare sfaturile altora sau atentionarile pe care le primesti referitoare la o eventuala incurcatura. Visul in aceasta ipostaza poate cuprinde o gama larga de evenimente si ipostaze care semnifica in general situatii mai complicate in care o sa fii cuprins datorita neascultarii de persoane cu mai multa experienta si care vor incerca sa te atentioneze din timp.

In situatia in care visezi ca lovesti o masina care stationeaza atunci este un semn ca in viata reala nu o sa poti sa demarezi o afacere sau o alta activitate din cauza neglijentei sau a prostiei. Visul reflecta in aceasta scena imposibilitatea de a te afirma asa cum doresti intr-un domeniu anume sau cu o ocazie speciala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.