Interpretare vis in care duci cuiva flori la mormant

0
2332
Interpretare vis in care duci cuiva flori la mormant

Interpretarea viselor in care duci cuiva flori la mormant se refera in general la posibile incercari din partea ta de a remedia anumite situatii sau de a reface relatii pierdute in trecut. Visul in care duci flori la un mormant sugereaza dorinta ta de a repara ceva din trecut, poate sa fie vorba de niste pierderi materiale sau esecuri sentimentale, este posibil ca persoane cu care ai avut certuri sa reapara in viata ta pentru a reinchega o relatie de prietenie.

Daca visezi ca duci flori albe si le pui pe o lespede de piatra a unui mormant este un semn ca  iti pare rau dupa cinevafata de care ai nutrit sentimente frumoase, este posibil sa iti para rau dupa o iubita – un iubit – si speri ca sa retraiesti clipele petrecute candva.

Daca in familie lucrurile nu stau cum ar trebui atunci visul te anunta ca e nevoie de o relaxare conjugala si un plus de armonie. Daca nu esti casatorit(a) atunci e un semn ca tanjesti dupa afectiunea cuiva din trecutul tau.

Florile galbene din vis ar putea simboliza necesitatea increderii in ceea ce faci. Faptul ca pui flori galbene la un mormant denota lipsa credintei si a tenacitatii, este un semn ca ar trebui sa te bazezi pe instinctele tale mai mult.

flori la mormant depuse

Daca mormantul este aranjat frumos, curatat si in stare buna atunci asteptarile tale sunt indreptatite si exista mari sperante ca sa se intample asa cum doresti tu. In cazul in care visezi un mormant in paragina este un semn de neincredere, sperante pierdute, s-ar putea ca in viata reala sa iti pierzi curajul de a rezolva o situatie incomoda. Mai semnifica faptul ca nu sunt sanse reale sa iti restaurezi situatia financiara ori sentimentala.

Citește și:  Interpretare vis in care esti undeva si mirosi groaznic chiar daca tocmai te-ai spalat

Visul in care duci flori rosii la un mormant simbolizeaza lipsa unei pasiuni ori a unor idei care sa te ghideze in viata. Daca duci si depui asemenea flori la un mormant inseamna ca s-ar putea ca in viata reala sa te simti dezorientat sau “tras pe o linie moarta” in plan profesional sau intr-o relatie de amicitie.

Poate prietenii te-au lasat balta si au plecat fara tine “in actiune”. Iti doresti foarte mult ca viata ta sa capete din nou culoare, sa te afli in atentia celorlalti si sa participi laolalta cu restul in activitati interesante si pline de suspans. Se mai poate afirma ca ti-a murit pasiunea si vrei cu orice pret sa o aduci la loc de frunte.

Visul in care duci la un mormant flori verzi semnifica lipsa sanatatii fizice ori a belsugului din casa, putand ilustra in acest fel faptul ca treci printr-o perioada destul de anevoioasa din punct de vedere financiar ori ai afectiuni fizice pe care nadajduiesti sa le depasesti cumva. Daca in viata reala esti bolnav(a) atunci s-ar putea ca in curand sa te bucuri deoarece insanatosirea este aproape.

Florile albastre pe care le depui in vis semnifica o lipsa de apreciere din partea celorlalti fata de activitatea ta ori fata de atitudinea pe care o ai in prezent. In acest caz visul prevesteste schimbarea in bine si revenirea statutului potrivit pe care il meriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.